Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, afaceri de milioane de euro în Dubai. Cei doi vor împărți o avere la divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dețin mai multe afaceri în România, dar și în Dubai, acolo unde locuiesc, iar veniturile lor în urma acestora sunt uriașe.

09 aug. 2021, 13:14
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, afaceri de milioane de euro în Dubai. Cei doi vor împărți o avere la divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, afaceri de milioane de euro în Dubai. Cei doi dețineau o firmă de construcții la care sunt asociați alături de una dintre fiice. Această afacere i-a aparținut în trecut mamei Anamariei Pordan, dar i-a cedat-o după ce s-a retas. Firma avea până în urmă cu doar câțiva ani ca obiectiv de activitate construcțiile, însă ulterior aceștia au redenumit-o și au schimbat și obiectul de activitate, ea fiind în prezent folosită pentru domeniul activităților sportive, scrie SpyNews. Totodată, această afacere este cea prin care Anamaria Prodan își desfășoară activitatea de impresariat în lumea fotbalului, acolo unde câștigă sume uriașe și de unde și-a făcut o avere.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, afaceri de milioane de euro în Dubai

Laurențiu Reghecampf a antrenat mai multe echipe de fotbal din zona arabă, având câștiguri care au ajuns chiar și la 3-4 milioane de euro pe an. Din câștigurile uriașe pe care le au din afaceri și din firmele pe care le dețin, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf afișează mai tot timpul un stil de viață opulent, cu bijuterii, haine extravagante, vacanții și mașini scumpe.

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț! Cum a reacţionat Anamaria Prodan

Problemele s-au abătut asupra cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar în ultima perioadă s-a scris și s-au spus multe referitoare la căsnicia lor. Deși se spune că aceștia ar divorța și că nu ar mai exista nicio cale de împăcare, Anamaria Prodan a mărturisit în repetate ori că acest lucru nu e deloc adevărat, că ea se înțelege foarte bine cu soțul ei și că au o căsnicie perfectă. Totuși, semnele despărțirii sunt destul de evidente, mai ales dacă stăm să ne gândim la declarațiile pe care Reghe le-a făcut, dar și la faptul că nu mai poartă verighetă.