Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor fi filmaţi 24 din 24! Pe ce post va fi difuzat reality show-ul

Au făcut furori în urmă cu câţiva ani cu reality show-ul lor, iar acum sunt pregătiţi să facă asta din nou. Anamaria Prodan, împreună cu Laurenţiu Reghecampf şi restul familiei vor fi filmaţi 24/24, atât în România, cât şi în Dubai, acolo unde antrenează Reghe.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 19:13
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor fi filmaţi 24 din 24! Pe ce post va fi difuzat reality show-ul

În luna octombrie a anului trecut, impresara a demisionat de la Pro TV, acolo unde prezenta o emisiune matrimonială. Anunţase atunci că retrage pentru puţin timp de pe micile ecrane, iar acum revin la TV cu un nou reality show, ce va fi difuzat pe Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan va fi urmărită permanent de camere, atât acasă, cât şi la întâlnirile de afaceri şi nu numai.

În perioada 2012-2014, Anamaria Prodan a avut alături de soţul ei, reality show-ul, „Prodanca și Reghe”, difuzat mai întâi la Antena1, apoi la Euforia TV, post devenit între timp Happy Channel.

Reality show-ul s-a desfăşurat pe parcursul a 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.