Anamaria Prodan, anunţ-şoc despre despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. „De patru ori s-a întâmplat asta!”

Anamaria Prodan a vorbit de mai multe ori despre căsnicia ei cu Laurnţiu Reghecampf, iar acum s-a decis să dezvbăuie și părțile mai puțin bune.

14 iun. 2020, 14:56
Anamaria Prodan, anunţ-şoc despre despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. „De patru ori s-a întâmplat asta!”

Anamaria Prodan a dezvăluit de unde au început zvonurile despărțirii de fostul antrenor al celor de la FCSB.

Anamaria Prodan, ÎMBOGĂŢITĂ de sora sa din LAS VEGAS. Cu ce se ocupă Anca în AMERICA

„Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit!”, a povestit Anamaria Prodan.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mai spus în glumă că au avut momente când au fost despărțiți, mai exact de patru ori.

„Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori, dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, a precizat Anamaria Prodan.