Anamaria Prodan, împreună cu un tânăr milionar în Dubai. Soţia afaceristului a lipsit de la petrecere. „Ești un om minunat!”

Aflată în plin proces de divorţ cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a distrat în Dubai alături de Tudor Oros. Sexy impresara a vrut să uite de probleme la ziua de naştere a afaceristului de 33 de ani, de la care a lipsit însă soţia acestuia.

22 ian. 2022, 14:27
Anamaria Prodan, împreună cu un tânăr milionar în Dubai. Soţia afaceristului a lipsit de la petrecere. „Ești un om minunat!”

Anamaria Prodan şi Tudor Oros au mers mai întâi la Opera din Dubai şi apoi au petrecut la o terasă cu vedere panoramică. Cei doi au făcut mai multe fotografii împreună, potrivit As.ro.

Anamaria Prodan, împreună cu un tânăr milionar în Dubai. Mesajul emoţionant pentru Tudor Oros

„La mulți ani, Tudor Oros. Să-ți fie viața plină de împliniri, sănătate și fericire pentru că ești un om minunat!„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

În mod surprinzător, soţia lui Tudor Oros a lipsit de la ziua de naştere a afaceristului stabilit de şapte ani în Dubai. Aşa s-a întâmplat şi de Revelion, când Ksenia Gulevich nu s-a pozat alături de cel cu care a ajuns la altar. Soţia lui Tudor Oros este cântăreaţă şi arată uimitor.

foto: as.ro

Cine este Tudor Oros şi ce relaţie are cu Anamaria Prodan

Tudor Oros a stârnit controverse încă din prima zi din 2022 pentru că ar fi devenit o prezenţă constantă în viaţa impresarei Anamaria Prodan. Afaceristul nu a lipsit de la ziua Anamariei şi nici de la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, când agentul FIFA a pierdut 500.000 de euro după ce a pariat pe victoria lui Lewis Hamilton.

De asemenea, Oros s-a făcut remarcat în noaptea de Revelion, când a apărut în mai multe postări ale celei care ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români, mai precizează As.ro.

Citeşte şi: Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan: „Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri”

Ksenia Gulevich, soţia lui Tudor Oros, ar fi fost şi ea prezentă în localul de fiţe din Dubai, când afaceristul şi-a făcut mai multe poze cu Anamaria Prodan. De altfel, cântăreaţa a primit chiar o întrebare incomodă în momentul în care a publicat o poză în care apare singură.

„De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?”, a întrebat-o un urmăritor, dar ea a refuzat să-i răspundă.

Anamaria Prodan spune că nu are niciun iubit

Gurile rele spun că apariţia acestor fotografii e un semn că Anamaria Prodan şi Tudor Oros ar avea o relaţie. Impresara a dat de înţeles că n-ar fi vorba de nicio idilă, ci că ea şi tânărul de 33 de ani sunt doar parteneri de afaceri.

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că niciodată nu se va mai îndrăgosti de un bărbat mai tânăr decât ea. Viitorul ei soț ar urma să fie un milionar trecut de prima tinerețe.

„În fiecare zi, dacă ies cu cineva, se spune că e iubitul Anei. Nu e niciun iubit. Iubitul meu trebuie să aibă vârstă mai mare decât mine. M-am plictisit de copii! Am luat și am tot crescut copii… și ce am făcut?„, a precizat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.