Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan: „Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri”

Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan. Ambele sunt cunoscute ca nişte caractere puternice, iar la un un moment dat, Iulia a îmbrăcat-o pe Anamaria, dar asta nu le-a împiedicat pe niciuna dintr ele să își arunce vorbe grele.

21 ian. 2022, 08:27
Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan: „Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri”
Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan

Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan. După ce s-a plimbat cu rubricile ei pe la mai multe posturi de televiziune, Iulia Albu s-a stabilit la Antena Stars. Acolo, vedeta prezintă „Poliția modei” și, cum nu există reguli, aceasta a trebuit să o ia la analizat și pe Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport – FOTO

Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan

Comparativ cu data trecută, când i-a aruncat Anamariei aproape toate hainele, de data asta, Iulia Albu a fost mult mai pașnică.

Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Și modificări și suferă. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze anumite aspecte.

Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată… Noi aici nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei.”, a spus Iulia Albu despre Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Iulia Albu, declarații despre cel de-al doilea copil

Iulia a afirmat că unul dintre visurile ei este să adopte un copil. Vedeta a mărturisit că i se pare un gest normal și că are un astfel de lucru în plan de mai mulți ani.

Da, este adevărat! Îmi doresc și să fiu mamă din nou și să adopt un copil. (…) De ceva ani m-am gândit la lucrul acesta, mi se pare un gest responsabil.

Mi se pare normal ca fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitae. Nu știu dacă este un gest nobil, este un gest normal.”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.