Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab: „Nu mă fac de râs”

Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab. Impresara părea că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta deoarece de ceva vreme se afișa la brațul unui bărbat de origine arabă și de profesie medic estetician.

24 aug. 2022, 20:44
Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab: „Nu mă fac de râs”
Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab

Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab. Cei doi păreau foarte apropiați împreună, iar gesturile făcute de aceștia dădeau de înțeles că nu sunt doar niște simpli prieteni.  Impresarea dădea senzația că Laurențiu Reghecampf e deja istorie, iar ea și medicul arab trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, căci postau tot timpul fotografii în care erau foarte apropiați.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, surprinsă cu un inel cu diamante de noul iubit: „La mulți ani mie de ziua numelui” – FOTO

Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab

Însă, recent, vedeta a ţinut să dezmintă faptul că ar avea o relaţie de iubire cu medicul estetician, pentru că acesta este însurat şi niciodată nu a afirmat că ar fi împreună, cu toate că gesturile lor spuneau cu totul altceva.

Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul… asta înseamnă că e iubit?) Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, atac cu crampoanele la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt la cuțite de ceva vreme și se pare că neînțelegerile dintre ei continuă.  De data aceasta, impresaraa răbufnit, după ce patronul FCSB a anunțat că toți se vor rupe de înțelegerile cu vedeta. Anamaria Prodan susține că  încă are contracte cu jucători de la FCSB.

Totul ar fi pornit după ce  Anamaria Prodan a ratata transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Se pare că jucătorul nu și-a mai dorit să colaboreze cu impresara, motiv pentru care a semnat cu firma verilor Becali. Cu toate astea, Anamaria Pordan susține că încă are contracte cu unii dintre jucătorii de la FCSB, însă nu mai vrea să vorbească în presă despre acest aspect.

Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele. Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!

Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar. În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale’’, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.