Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Ce a cerut antrenorul: „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi!”

Războiul în instanță dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, iar luna aceasta este marcată de mai multe procese. Antrenorul a intentat mai multe acţiuni prin care reclamă defăimarea și stricarea imaginii publice, cere interzicerea apariției fiului lor în reality-show-uri sau filme, precum și preluarea numelui de către impresară după divorț.

04 apr. 2024, 11:00
Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Ce a cerut antrenorul: „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi!”
Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Ce a cerut antrenorul: "Speră amândoi că iau ceva bani de la noi!"

Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Anamaria Prodan a declarat că este sătulă de subiect și că este fericită și liniștită în prezent, având alături un partener de viață adevărat. Impresara a menționat că familia ei și-a revenit și au progresat enorm de când antrenorul și iubita lui au dispărut din viețile lor.

„Sunt atât de sătulă de subiectul Reghe și amanta lui, încât nici cuvinte nu mai găsesc. Îmi sunt atât de indiferente personajele! Mă sunați mereu cu același subiect. Nu mă interesează.  Este luna proceselor, clar. Știu. M-au informat avocații mei. Ei se ocupă. Eu am spus clar. Sunt fericită, liniștită, împlinită,  din toate punctele de vedere.  Am avut ceva ani cumpliți. Au trecut. După furtună apare lumina mereu. Ce este important astăzi este că noi toți suntem fericiți și liniștiți. Rar ne aducem aminte de el, doar la procese și când mă sunați dumneavoastră. Probabil ei amândoi sunt fericiți că apar în ziare în orice fel. Noi nu. Eu toată viața am apărut cu performanță. De când Reghe și amanta au dispărut din viețile noastre, am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm. Am înviat din morți toți.   Și am simțit după foarte mulți ani ce înseamnă libertatea, liniștea și fericirea. Astăzi sunt mai fericită și liniștită ca niciodată. Am lângă mine un bărbat adevărat. Ceva atât de frumos trăiesc, încât îmi e teamă câteodată să și vorbesc despre asta. Exact cum zic eu și copiii mei:  am uitat de toată mizeria!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Carmen Harra a făcut previziuni sumbre legate de relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril! ”Nu este neapărat sufletul ei pereche, el este un om care nu a trăit marea lui iubire”

Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf continuă să deschidă procese împotriva ei și a familiei sale, iar Anamaria Prodan speră că acestea se vor încheia cât mai curând: „Procesele probabil că le vor continua. Și el și amanta. Noi, familia, am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să-și vadă de viață și noua lui familie, liniștit și fericit.  Eu cred că oamenii fericiți nu se ocupă de așa ceva. Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Ce putem face?! Nu am decât să mă prezint atunci când mă cheamă avocații și judecătorii și sper să se închidă cât de curând. Eu cred ca deja lumea a înțeles tot ce s-a întâmplat”.

Impresara spune că se va prezenta la tribunal, la toate procesele intentate de antrenor. „Cel mai bun mod de a rezolva l-am înțeles târziu: ignor total! Unde sunt eu și copiii mei astăzi? Ce realizăm noi zi de zi ? Cât de sus ne-am ridicat și unde este Reghe? Pe nicăieri, dat afară, exact cum vedem de peste tot, cu procese deschise non-stop. Cu notificări și amenințări către toată lumea, asta este! Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Luat cu nota maximă. Ce a făcut după, din viața și cariera lui, este doar problema lui. A noastră nu mai este de foarte mulți ani.  Mereu zic așa: „Dumnezeu dă tuturor după suflet și karma asta nu iartă pe nimeni!”. Eu vă mulțumesc că vă interesați de tot, dar pentru noi nu mai este interes! Noi am lăsat în mâinile avocaților totul!  Cât despre Reghe, să-i dea Dumnezeu sănătate, liniște și să fie fericit. Să-și crească copiii, cum mereu zic, și să vadă dacă va mai reuși în următoarele 10 vieți să facă o unime din ce eu am construit pentru el”, a adăugat Anamaria Prodan.