Carmen Harra a făcut previziuni sumbre legate de relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril! ”Nu este neapărat sufletul ei pereche, el este un om care nu a trăit marea lui iubire”

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre relația ditnre Anamaria Prodan și sportivul Ronald Gavril! Vezi mai jos ce a spus despre relația celor doi.

02 apr. 2024, 18:11
Carmen Harra a făcut previziuni sumbre legate de relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril! ”Nu este neapărat sufletul ei pereche, el este un om care nu a trăit marea lui iubire”

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre relația ditnre Anamaria Prodan și sportivul Ronald Gavril!

Citește și Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”

Carmen Harra a vorbit, recent, despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril, mai ales după ce toată lumea a rămas surprinsă atunci când impresara s-a afișat cu sportivul.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi trăiesc, în sfârșit, viața mult dorită, în ciuda gurilor rele.

În prezent, Anamaria Prodan trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril, despre care impresara are doar cuvinte frumoase de spus.

Vedeta este în culmea fericirii alături de sportiv, lucru care se poate observa din postările făcute pe rețelele sociale de către aceasta.

Recent, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni și a dezvăluit care sunt șansele ca Anamaria Prodan să rămână la brațul lui Ronald Gavril pentru totdeauna.

„Ea este o femeie căreia îi place să fie în atenția oamenilor, să fie fermecătoare. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este foarte dornică de atașament, au alte nivele energetice. Cifra 5 și cifra 3 de multe ori creează relații tranzitorii, adică care țin o perioadă de timp, dar între ei este o chimie puternică, există ceva real și ceea ce e important este să celebrezi momentul.

Pe ei doi îi văd foarte potriviți în momentul acesta, buni unul lângă altul, dar aceste relații nu sunt definitive. Singurul aspect este inabilitatea lui de a se atașa 100%. Ei i-ar trebuie cineva cu cifra 6, 9 asta ar completa-o pe ea”, a spus Carmen Harra, într-o emisiune difuzată pe Youtube WoWnews.

”Nu este neapărat sufletul ei pereche”

Carmen Harra a continuat și a precizat și faptul că cei doi nu sunt suflete pereche, însă Anamaria Prodan trebuie să se bucure de tot ce îi oferă viața și prezentul.

Chiar și așa, ar putea exista un final fericit în care cuplul poate ajunge în fața altarului, însă lucrul acesta depinde de implicarea amândoi în aceeași măsură.

„El nu este neapărat sufletului ei pereche, dar pe moment relația asta este bună, ceea ce contează este să trăim clipa, experiența, să ne bucurăm de ea, această relație este o formă de vindecare, ea are nevoie să se vindece. Dacă ei vor să transforme în ceva care să dureze, ei amândoi trebuie să participe la acest proces și să intre la o relație de viață, una de durată. Trebuie să înțeleagă cine sunt ei, cum se manifestă și să facă eforturi pentru a rămâne împreună toată viața, există această posibilitate”, a continuat Carmen Harra.

Cât despre Ronald Gavril, Carmen Harra a spus că acesta este un om foarte muncitor, însă clarvăzătoarea consideră că sportivul încă nu și-a întâlnit marea iubire, însă Anamaria Prodan este posibil să fi apărut în viața lui chiar la momentul potrivit

Citește și Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

„Eu nu-l cunosc personal, eu cunosc oamenii energetic, așa mă conectez cu el. Eu îl găsesc un om foarte echilibrat, dar în același timp foarte liber, un om care cred că nu a trăit marea lui iubire, asta e concluzia mea. Eu sunt sigură că Ana îi poate oferi perspectiva unei mari iubiri”, a continuat clarvăzătoarea.