Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19. Primele declaraţii ale impresarei

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu Covid-19, contractând o formă mai gravă a virusului. Impresara a avut primele simptome după ce s-a întors de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii. Vedeta a făcut primele declaraţii despre starea ei de sănătate.

30 nov. 2020, 16:31
Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19. Primele declaraţii ale impresarei
Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19

Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19. Problemele de sănătate au început săptămâna trecută după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19.

Impresara a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.

Citeşte şi: Anamaria Prodan se simte din ce în ce mai rău din cauza COVID. Impresara a fost dusă de urgență la spital

Anamaria Prodan, testată pozitiv cu Covid-19

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală. După ce a întâmpinat diverse probleme, acum impresara este bine, urmează tratamentul recomandat de medici şi aşteaptă să se însănătoşească. ”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, spunea Anamaria Prodan  pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan, împlinită pe toate planurile

Anamaria Prodan se poate considera norocoasă din toate punctele de vedere. Arată nemaipomenit, are o carieră de succes, o familie frumoasă, iar soţul ei, Laurenţiu Reghecampf o surprinde cu fiecare ocazie cu cadouri care sunt pe placul ei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie ce mesaje îi dădea Mutu: „Ce mi-a făcut mie Reghe, nu mi-a făcut nimeni în viaţa mea!”

Una dintre ultimele surprize pe care i le-a făcut a impresionat-o foarte tare pe Anamaria Prodan. Impresara a primit patru genţi Hermes, unul dintre brandurile pe care le apreciază cel mai mult. Antrenorul închide ochii la bani atunci când e vorba de partenera lui de viaţă, chiar dacă a trebuit să scoată din buzunar o mică avere.

Poşetele Hermes au o istorie de 170 de ani, iar materialul din care sunt realizate e de o calitate foarte bună (crocodil, capră, şopârlă, viţel).

”Zi perfectă. Îmi iubesc viața. Cadouri”, a scris impresara în dreptul fotografiei cu genţile primite în dar de la soţul ei.