Anamaria Prodan, ţinută TRANSPARENTĂ la un eveniment monden. S-a văzut tot FOTO

Anamaria Prodan nu se sfiește să se mândrească cu silueta de adolescentă, astfel că a atras toate privirile la un eveniment monden, unde a purtat o ținută incendiară.

23 mai 2019, 12:22
Anamaria Prodan, ţinută TRANSPARENTĂ la un eveniment monden. S-a văzut tot FOTO

Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie complet transparentă, atrăgând toate privirile din jur. Mândră de ținuta care îi dezvăluia formele perfecte, sexy-impresara a publicat pe Instagram mai multe fotografii din seara cu pricina.

Anamaria Prodan, imaginea NUD cu care a atras mii de like-uri pe Instagram FOTO

Dacă unii fani au lăudat-o pentru faptul că are un trup perfect la cei 46 de ani ai săi, alții nu au fost deloc încântați de ținuta care dezvăluia aproape tot.

Anamaria Prodan, dieta-minune cu care a slăbit 17 kg. A devenit dependentă de două alimente

„Nu crezi ca ai cam exagerat?”, a întrebat-o o internaută. „Așa cred si eu, dar, nah, asta e, fiecare cum îl duce capul, oricum este FRUMOASA”, a scris o altă fană. „Dintr-un exemplu de femeie de afaceri o femeie puternica… te afișezi in ținuta asta exagerata. Arăți divin dar… nu, așa nu!”, a fost un alt comentariu apărut la una dintre fotografiile publicate de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, GOALĂ PUŞCĂ! Imaginea cu care a încins imaginaţia bărbaţilor FOTO

„Impecabila, din cap până în picioare… Felicitări….. Cei care zic altceva sunt extrem de invidioși… Deci chiar arăți senzațional”, „O rochie indrazneata, doar o persoana curajoasa ca tine o poate purta”, au scris cei care au fost cuceriți de apariția Anamriei Prodan.