Anamaria Prodan, transformare dramatică după divorţul de Reghecampf. „Am 56 de kilograme. M-am consumat. Bine ca a trecut!” FOTO

Anamaria Prodan a șocat cu ultima ei apariție, după ce a slăbit enorm în ultima perioadă. Impresara a ajuns de nerecunsocut după ce a ajuns la 56 de kilograme şi s-a tras la față!

22 mart. 2023, 14:22
Anamaria Prodan, transformare dramatică după divorţul de Reghecampf. „Am 56 de kilograme. M-am consumat. Bine ca a trecut!” FOTO
Anamaria Prodan, transformare dramatică după divorţul de Reghecampf. "Am 56 de kilograme. M-am consumat. Bine ca a trecut!"

Anamaria Prodan, transformare dramatică după divorţul de Reghecampf. Impresara a recunoscut că divorțul de Laurenţiu Reghecampf a consumat-o foarte mult. „Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut !”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre noul partener: „M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția”

Anamaria Prodan a mai spus că este foarte discretă cu noua ei relaţie: „Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău!”.

Citeşte şi: Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit. Impresara a arătat tot pe Internet

Altfel, avocații Anamariei Prodan au declarat că ar fi solicitat rejudecarea procesului de divorț dintre impresară și Laurențiu Reghecampf . „Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis. Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, a mai  declarat Anamaria Prodan.