Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu ai cum să te dai şmecher!”

Anamaria Prodan și-a revenit după scandalul cu Laurenţiu Reghecampf şi a început din nou să posteze fotografii sexy pe reţelele de socializare. Impresara şi-a făcut timp şi pentru un mesaj dur pe care i l-a transmis fostului ei partener.

03 oct. 2022, 08:44
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu ai cum să te dai şmecher!”
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a publicat un mesaj dur pe rețele de socializare, la aproximativ o săptămână de la bătaia cu Laurenţiu Reghecampf. „Nu ai cum să te dai șmecher în fața celui ce te cunoaște de când erai fraier!”, este mesajul publicat de Anamaria Prodan pe InstaStory.

Citeşte şi: Anamaria Prodan are probleme după ce a fost lovită de Reghecampf. Ce scrie în raportul medical al impresarei

Cei doi se află în plin proces de divorţ, iar acum două săptămâni s-au bătut în plină stradă, la Snagov. O vizită a antrenorului la domiciliul încă soției lui a degenerat într-un scandal imens. „Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta. Am fost la IML, am certificatele, am tot ce s-a întâmplat pe camerele de supraveghere montane de Laurențiu Reghecampf pe stradă. Numai un golan de stradă poate să lovească o femeie. Un bărbat care face ceea ce face Laurențiu Reghecampf poate să fie numit, conform DEX-ului, golan”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima victorie în instanță împotriva lui Reghecampf. Lovitură devastatoare pentru antrenor!

La rândul lui, şi Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal după bătaia din stradă. Antrenorul s-a ales cu ochiul vânat și mai multe răni la față.