Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe. Ce îl roagă pe antrenor: „A venit, zic eu, momentul”

Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj pentru Reghe, după ce a anunțat că este dispusă să îngroape securea războiului. Impresara este de părere că fiecare are o nouă viață și nu mai are rost tensiunea dintre ei, mai ales că au un copil de crescut.

07 mart. 2023, 18:08
Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe. Ce îl roagă pe antrenor: „A venit, zic eu, momentul”

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe. După ce în urmă cu doar câteva zile afirma că îl așteaptă acasă pe  fostul ei soț, acum impresara a revenit cu o nouă declarație prin care le spune tuturor că vrea să se împace cu tatăl fiului ei.

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe

Anamaria Prodan nu vrea să aibă din nou o relație de iubire cu Laurențiu Reghecampf, ci dorește să se comporte ca doi oameni maturi și civilizați, de dragul băiatului pe care îl au împreună. „Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă, care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu Reghecampf de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Nu mai are rost răutatea! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Click.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, încă o fotografie alături de noul iubit. Cum păstrează vedeta misterul legat de relaţie

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Anamaria Prodan este în culmea fericirii și nu ratează nicio ocazie să împărtășească acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare unde, în ultima vreme, a postat mai multe imagini cu noul său iubit a cărui identitate a ales să o ascundă.

Se pare că iubitul misterios nu a pierdut vremea și i-ar fi oferit deja impresarei inelul de logodnă. „Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a declarat Denisa Nechifor, la  „Teo Show”, potrivit Kanal D.

De câteva luni bune, sexy-impresara se iubește cu un bărbat misterios și pare că este pregătită să ducă relația la nivelul următor.