Anamaria Prodan, un nou proces câştigat împotriva lui Reghecampf. „E foarte, foarte urât pentru un părinte!”

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces cu fostul ei soţ, Laurențiu Reghecampf. Mai precis, impresara a avut câştig de cauză în ceea ce priveşte pensia alimentară a lui Bebeto, fiul în vârstă de 14 ani pe care îl are cu antrenorul lui Neftci Baku.

07 dec. 2022, 18:43
Anamaria Prodan, un nou proces câştigat împotriva lui Reghecampf. „E foarte, foarte urât pentru un părinte!”
Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

Anamaria Prodan, un nou proces câştigat împotriva lui Reghecampf. Impresara este extrem de supărată pe fostul ei soţ, mai ales că acesta nu a plătit pensia alimentară, iar acum a ajuns la executare silită.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!” VIDEO

Impresara a precizat că Laurențiu Reghecampf a deschis mai multe astfel de procese: „Nu mă interesează ce contestație face. După cum vezi, nici măcar nu știam ce am câștigat, ce s-a mai închis sau redeschis. Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. „La vremea potrivită, va înapoia jumătate!”

Altfel, Anamaria Prodan a scos din casă toate tablourile în care apărea Laurenţiu Reghecampf! „Noi am vrut să i le dăm cadou, să le pună cu noua familie, să și le pună acolo la el acasă, că sunt ale lui. Probabil a crezut că am glumit. Nu, copiii au hotărât, am stat de vorbă. Nu avea rost să mai existe ceva, pentru că, repet, el pentru noi a murit și dacă un om a murit, de ce să mai ții ceva?! A făcut foarte mult rău, ne-a dezamăgit și ne dezamăgește în continuare”, a declarat Anamaria Prodan.