Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus după ce i-a „furat” bărbatul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în prag de divorţ, iar situaţia celor doi este intens discutat în ultima perioadă. Amantlâcuri, răzbunări, dar și "blesteme" au ieșit la iveală în aceste zile și nimic nu anunță că apele se vor liniști prea curând. 

30 iun. 2021, 12:59
Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus după ce i-a „furat” bărbatul

Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Deși Anamaria Prodan încearcă din răsputeri să demonstreze tuturor că între ea și Laurențiu Reghecampf nu există probleme, pe zi ce trece mai apare câte ceva. Încă din primul moment, sexy-impresara a declarat că toate informațiile apărute în presă sunt false și nu sunt decât răutăți gratuite la adresa familiei sale.

Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf

Unii apropiaţi s-ar grăbi să afirme că situația delicată prin care trec cei doi soți s-ar datora unui „blestem” aruncat asupra vedetei de către prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, scrie Cancan. Se pare că după ce a fost înștiințată, telefonic, de antrenor că vrea să divorțeze, prima soție a avut nevoie de ceva timp pentru a accepta situația. Dar, la un moment dat, în plină suferință Mariana Pfeiffer ar fi spus câteva cuvinte interpretate ca blestem. „Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au cuvintele Marianei Pfeiffer.

Cum a fost filmată Anamaria Prodan, după scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună un fiu în vârstă de 20 de ani. Cei doi s-au despărțit din cauza faptului că Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele impresarei. Întâmplător sau nu, și în cazul mariajului pe care-l are cu Anamaria Prodan, tot după 13 ani, au apărut problemele și declarațiile despre un posibil divorț.


loading...