Cum a fost filmată Anamaria Prodan, după scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Cum a fost filmată Anamaria Prodan, după scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. În urmă cu câteva zile au apărut în presă imagini cu antrenorul şi presupusa lui amantă, însă impresara nu pare deloc afectată de acest eveniment.

29 iun. 2021, 16:45
Cum a fost filmată Anamaria Prodan, după scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf
Cum a fost filmată Anamaria Prodan

Cum a fost filmată Anamaria Prodan. Recent, impresara a fost filmată de paparazii Spynews, în timp ce se bucura de timpul liber alături de prieteni. Îmbrăcată cu un top scurt alb, ce îi evidenţia abdomenul, și cu o pereche de pantaloni negri, foarte moderni, Prodanca și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi eleganți și cu o geantă foarte scumpă.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Deltă cu un amic şi două bombe-sexy! Cum a petrecut soţul Anamariei Prodan după ce a anunțat divorțul FOTO ŞI VIDEO

Cum a fost filmată Anamaria Prodan

Impresara a părut foarte relaxată şi nu dă impresia că este afectată de ultimele ştiri legate de soţul ei. „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Spynews.ro.

Pe 1 iunie,  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.

Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”

Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus.

Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan susține că laurenţiu Reghecampf a ratat un contract de antrenor la Ajax, din cauza unor articole, considerate defăimătoare, din presa românească a acelor ani: „Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat”.