Anamaria Prodan surprinde din nou! Cum și-a personalizat agenta FIFA bolidul de lux

Anamaria Prodan se declară cea mai fericită femeie din lume. Aceasta se bucură de viață și nu ratează nicio ocazie să își facă poftele. Iată cum și-a personalizat agenta FIFA bolidul de lux.

04 mai 2023, 13:29

Anamaria Prodan trăiește o viață de vis în ultima perioadă. După scandalul imens în care a fost implicată, cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf, se pare că a ajuns să poată în sfârșit să se bucure de viață. Aceasta a început acum o nouă relație și se pare că noul său partener reușește să o ducă pe culmile fericirii. Cu toate că a încercat pe cât posibil să ascundă identitatea iubitului ei, de când s-a aflat cine este misteriosul bărbat, cei doi se afișează tot mai des impreună.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe: „Mai bun ca fostul”. Ce comentarii i-au lăsat fanii

Anamaria Prodan a muncit mult la viața ei, motiv pentru care își permite să își facă toate poftele, chiar și cele care nu intră în sfera de „sctrictul necesar”. Printre aceste pofte se numără și mașina pe care o conduce, respectiv un Ferrari care nu poate trece neobservat. Pentru că își adoră mașina, aceasta a decis să o facă și mai vizibilă, motiv pentru care a personalizat-o într-un mod aparte. Pe unul dintre geamurile fumurii ale automobilului agenta FIFA a inscripționat numele ei, alături de o stea. Însă asta nu este tot! Alături de numele ei, care este deja cât se poate de sonor, aceasta a scris și cuvântul „Padrina” (n.r. „Nașa”).

Anamaria Prodan iubește din nou

Anamaria Prodan a reușit să își refacă viața, după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf. Deși credea că pe strada ei soarele nu va mai străluci niciodată, sexy impresara a reușit să își găsească fericirea în brațele unui bărbat, care îi oferă cele mai frumoase trăiri. Aceasta a început o relație cu omul de afaceri Flavius Nedelea, cu care formează o echipă excelentă, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Anamaria Prodan se declară cu adevărat fericită. În repetate rânduri, impresara a mărturisit că niciodată nu a avut alături de ea un asemnea bărbat.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu’. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată’. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața”, a declarat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Citește și: Ce planuri de viitor au Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Impresara, mai sinceră ca oricând: „Avem responsabilități foarte mari”