Anamaria Prodan, vedetă în The Sun: „Un model Playboy vrea să cumpere o echipă din România. Cel mai HOT agent din lume”

Publicația britanică The Sun i-a dedicat un articol Anamariei Prodan (47 de ani), după ce a apărut informația conform căreia agentul ar putea investi în fotbal, la Hermannstadt.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 09:53
Anamaria Prodan, vedetă în The Sun: „Un model Playboy vrea să cumpere o echipă din România. Cel mai HOT agent din lume”

Descoperă un model uimitor Playboy, agent de fotbal acum, Anamaria Prodan, care vrea să investească la clubul din România Hermannstadt”, așa începe The Sun știrea cu soția lui Laurențiu Reghecampf în prim-plan.

Prodan este considerată cel mai hot agent de fotbal din lume.Postează o mulțime de fotografii în costum de baie pentru sutele de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram”, au mai scris britanicii, inserând mai multe imagini cu Anamaria.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să preia conducerea LPF: Vă asigur că pot schimba totul. Nu voi merge pe nepotisme

The Sun a amintit și de faptul că impresarul a pozat în Playboy în urmă cu 12 ani și informează că Anamaria ar fi tentată să repete gestul.

„Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”

Anamaria Prodan (47 de ani) n-a ascuns niciodată faptul că este dinamovistă, deşi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a jucat şi antrenat la Steaua.

Anamaria Prodan privește cu optimist viitorul lui Dinamo, chiar dacă Ionuț Negoiță a întrerupt discuțiile și cu posibilii investitori spanioli.

Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta. Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment„, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Anamaria Prodan crede că negocierile eșuate au speriat investitorii: „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări”.

Întrebată care va fi primul lucru pe care îl va face după criza provocată de coronavirus, sexy-impresara a răspuns misterios: „Nu știu, mă gândesc să cumpăr un club de fotbal!„.

Anamaria Prodan îi atacă pe milionarii din fotbal. „Vă lăudaţi cu ce aveţi şi cine sunteţi, chiar nu puteţi să donaţi?”