Surpriză! Cât costă pe noapte o cameră la hotelul din Venus la care s-a cazat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se află în vacanță pe litoralul românesc. Surprinzător, sexy-impresara nu a scos foarte mulți bani din buzunare pentru cazarea la malul mării.

07 iul. 2020, 16:24
Surpriză! Cât costă pe noapte o cameră la hotelul din Venus la care s-a cazat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a renunţat la vacanţele de lux și a decis să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Sexy-impresara s-a cazat în Venus, la un hotel de cinci stele. Împreună cu soțul și fiul ei, dar și câțiva prieteni apropiați, vedeta se relaxează la mare și se bucură de plajă și soare.

Anamaria Prodan a făcut senzaţie la plajă. A apărut pe litoral într-un bolid de 375.00 de euro

Anamaria Prodan nu a scos însă mulți bani din buzunare, cel puțin, pentru cazare: 690 de lei pe noapte, atât a plătit sexy-impresara. Este o sumă modică dacă ar fi să luăm în calcul hotelurile de lux la care se cazează de obicei, în alte destinații de lux.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Recent, a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este mândră de noile ei forme, așa că nu ezită să-și arate corpul în toată splendoarea lui.