Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. În ce domeniu a investit impresara: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe”

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara și-a deschis firmă de imobiliare și vinde case în Dubai, acolo unde tot mai multe vedete de la noi își achiziționează locuințe. Mărturisește că vrea să-i apere pe români de țepe și să-i ajute să își cumpere case în Emiratele Arabe.

22 aug. 2023, 22:21
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. În ce domeniu a investit impresara: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe”
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. În ultimii ani, interesul românilor pentru a cumpăra case în Dubai a crescut, unii fiind de părere că sunt chiar ieftine. Și vedetele care merg des în vacanță în Emirate s-au decis să-și achiziționeze locuințe.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru toate mamele singure. Ce sfat le-a dat: „Nu alege omul care întreabă”

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri

Impresara a locuit ani la rândul în Dubai și deține mai multe proprietăți, astfel că știe care este mersul lucrurilor acolo.  În plus și sora ei, Anca, este agent imobiliar de lux în California, ceea ce înseamnă că are cu cine să se sfătuiască.

Eu vreau să-i feresc pe români de țepe! Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari.

Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Impresara a menționat că în Dubai există mai multe legi, iar potențialii cumpărători nu trebuie să se lase păcăliți de escroci. „Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case. Iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!

(…) Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți. Căci în Emirate se poate rezolva totul. Iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământulu,i ca să fie păcăliți de toți neaveniții“, a completat Anamaria Prodan.