Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta: „Am să-i pun cu botul pe labe”

Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta. Impresara se află în plin proces de divorţ şi nu vrea să îl lase pe antrenorul Craiovei să câştige. Aceasta sare din nou la gâtul lui Reghecampf și susține că are atât de multe de spus.

11 mai 2022, 11:34
Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta: „Am să-i pun cu botul pe labe”
Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta

Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta. Agentul sportiv nu se lasă şi spune că s-ar putea să-l dea și amanta afară din casă, dacă ea sau vreo persoană din familie va vorbi. A sperat că o se termine scandalul şi fiecare o să îşi vadă de viaţa lui, însă lucrurile sunt departe de acest fapt.

Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta

Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească, îl dă afară și amanta.

Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, cucerită de noul iubit: „Da, iubesc! Sunt în cea mai bună perioadă a vieţii mele”

Scandal uriaş la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Cu toate că ar vrea să divorţeze rapid, Anamaria Prodan recunoaşte că nu poate face acest lucru la notariat din cauza partajului averii cu Reghe. Vedeta nu vrea să renunţe la jumătate din bunurile obţinute în timpul căsniciei cu Reghecampf. Impresara susţine că are drepturi la aceste bunuri.

La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan spune că vrea să divorţeze cât mai rapid, la notariat, şi îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că lungește procesul la instanță, conform Evz. Următorul termen în procesul de divorț a fost programat pentru data de 16 mai, când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își vor da întâlnire, din nou la Judecătoria Buftea.