Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf. „Are să achite 50.000 de euro”

Judecătoria Buftea s-a pronunțat în dosarul Ordonanței Președințiale, prin care Laurenţiu Reghecampf a solicitat un program de vizită provizoriu pentru minorul Laurențiu Reghecampf Jr. Sumele pentru pensia alimentară stabilită prin lege sunt, însă, imense. Antrenorul are de plătit, în total, 50.000 de euro.

22 iun. 2022, 17:18
Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf. „Are să achite 50.000 de euro”
Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf. Antrenorul a fost obligat de instanță să plătească pensie de întreținere lunară de 1/3 din venituri, ceea ce reprezintă suma de 5.000 euro pe lună. „Retroactiv, el este obligat să achite 25.000 de euro și încă 25.000 de euro rezultați din contractul de reziliere cu Universitatea Craiova. Imediat după ce se va angaja, lunar, el e obligat să achite o sumă lunară ca pensie alimentară. De un an, nu a dat un leu copilului! Trebuie să achite urgent banii, căci este cu titlu executoriu, e decizia instanței”, au declarat surse din apropierea Anamariei prodan, citate Click!.

Primele decizii ale instanţei în divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

În replică, apropiaţi ai lui Laurențiu Reghecampf au dezvăluit că fostul antrenor al Universității Craiova ar fi plătit sume considerabile lunar fiului său, depunând bani pe cardul Revolut, iar dovada există. Mai mult, fostul partener de viață al Anamariei Prodan ar fi achitat și școala copilului: „Reghe a făcut plăți lunare. Minorul a primit, constant, sume importante de bani care se vor scădea din ce a stabilit instanța că are să-i dea. Trebuie să se aibă în vedere veniturile brute, nu net. Sunt niște taxe de plătit. Banii de pensie alimentară trebuie justificați. Avocatul a cerut în instanță să plătească o treime din venituri, lunar. Se uită că sumele plătite de Laurențiu până acum. Minorul are card Revolut și i s-au virat bani lunar. Va trebui să se demonstreze că banii sunt cheltuiți în interesul copilului și nu reprezintă un venit al mamei. Tatăl și fiul au o relație bună, vorbesc la telefon”.

Reghecampf, prezentat la noua echipă. A semnat pe doi ani şi va avea un salariu uriaş VIDEO

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de către instanță să achite lunar către fiul său o treime din salariu, iar banii vor fi virați retroactiv, începând cu februarie 2022. Antrenorul își va putea vedea fiul două weekend-uri pe lună, al doilea și al patrulea, iar în luna iulie minorul va putea să meargă în vacanță cu tatăl său.