Reghecampf, prezentat la noua echipă. A semnat pe doi ani şi va avea un salariu uriaş VIDEO

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) nu a stat mult timp liober de contract după ce a fost demis de la Universitatea Craiova şi a fost prezentat deja la noua lui echipă.

21 iun. 2022, 23:29
Reghecampf, prezentat la noua echipă. A semnat pe doi ani şi va avea un salariu uriaş VIDEO

Reghecampf, prezentat la noua echipă. Antrenorul român s-a înțeles cu Neftchi Baku, echipă care evoluează în prima ligă din Azerbaidjan, și a fost prezentat la noua lui echipă în cursul zilei de marți, 21 iunie, la nouă zile de la despărțirea de CS Universitatea Craiova.

„La ședința care a avut loc astăzi s-a discutat despre numirea antrenorului principal al echipei și s-a decis ca Laurențiu Reghecampf să ocupe acest post”, este anunțul făcut de Neftchi Baku.

Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care Reghecampf a fost demis de la Craiova. „Nu ai voie să faci aşa ceva!”

Conform ProSport, Laurențiu Reghecampf va încasa 480.000 de euro pe sezon la noua lui echipă, iar oficialii lui Neftchi Baku i-au garantat antrenorului că va avea mână liberă la transferuri și va încasa un bonus dacă va duce echipa în grupele UEFA Conference League.

Reghecampf a dat lovitura! Ce sumă uriaşă a primit după ce a fost dat afară de la Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil două sezoane cu Neftchi Baku, echipă care a încheiat sezonul 2021 – 2022 pe locul 2, cu 50 de puncte, la 19 puncte în spatele campioanei Qarabag. Noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf are nouă titluri de campioană, la egalitate cu FK Qarabag. Pe lângă aceste titluri, Neftchi Baku mai are în vitrină și șapte Cupe și două Supercupe ale Azerbaidjanului.