Anamaria Prodan, despre DIVORŢ şi întâlniri secrete în dormitorul conjugal. „Am rămas fără aer”

Noi detalii uluitoare s-au făcut publice despre Anammaria Prodan, aceasta după ce a divorțat de soțul ei și locuiau încă aceeași casă, Reghe îi făcea vizite. Impresara a povestit şi un episod mai puţin plăcut despre accidentarea fetiţei pe terenul dee baschet.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 07:50
Anamaria Prodan, despre DIVORŢ şi întâlniri secrete în dormitorul conjugal. „Am rămas fără aer”

Anamaria Prodan se întâlnea cu Laurenţiu Reghecampf, chiar dacă încă mai locuia cu fostul soț și copii. Noua vedetă din cadrul emisiunii de la Antena Stars, a vorbit despre cum a decurs situația dintre ea și fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Aceștia de dragul fetelor au continuat să locuiască în aceeași casă timp de doi ani. Dar lucrurile au stat altfel pe atunci.

„Despre divorțul meu nu a știut nimeni (n.r. divorțul de fostul soț Tiberiu Dumitrescu). Eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și copii mei”, a declarat Anamaria Prodan. 

„Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” A ÎNCEPUT. Cum arată vila de lux din Dubai VIDEO

Anamaria Prodan era cu Laurențiu Reghecampf încă de atunci, dar deja ajunsese la un alt nivel. Conform surselor Impact.ro, impresara era vizitată de viitorul ei soț în casă, unde era prezent și Tiberiu. Cei doi se închideau în cameră în timp ce, în camera alăturată, se afla fostul ei soț.

În urmă cu ceva timp, veștile despre cei doi că s-ar fi despărțit au început să curgă. Anamaria a negat toate aceste afirmații, în timp ce apropiații cuplului au lansat informația că ar fi de fapt despărțiți, și că cei doi ar păstra relația deoarece la baza familiei se află afacerile lor comune. Informația venind atunci când Anamaria se afla încă în Dubai.

„Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, au informat sursele click.ro

După apariția acestor zvonuri, se pare că Anamaria Prodan și soțul ei o duc destul de bine, anul trecut de ziua ei aceasta a primit cadouri de proporții. În timp de blondina este la vârsta de 47 de ani, nici agentul de la FIFA nu pare că își arată vârsta. Gesturile făcute de Laurențiu în ultima vreme o impresionează profund de impresară.

Anamaria Prodan a recunoscut recent că a trecut prin clipe teribile într-un moment cheie al vieţii sale. Vedeta a povestit aproape cu lacrimi în ochi toată întâmplarea care pare să îi fi schimbat viaţa. 

Cea mai nouă emisiune de tip realityy show, care îi are drept protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţia Reghecampf, revine pe micile ecrane duminică, începând cu orele 19.45, pe Antena Stars. În ediţia de mâine Anamaria Prodan a povestit totul despre accidentarea dură pe care a suferit-o fiica sa, Sarah, în timpul unui meci de baschet. Tânăra Sarah Dumitrescu, fiica sa, a început din 2019 să joace baschet de colegiu în America,intrând în NCAA, ultima înainte de WNBA, liga profesionistă de baschet feminin din America.

Chiar dacă nu locuiesc pe acelaşi continent, tânara fiind în America, Anamaria Prodan a făcut mereu tot posibilul să nu piardă meciurile fiicei sale. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în această ediţie a emisiunii, atunci când a trebuit să privească, fără a poate face nimic, în momentul în care fiica sa s-a accidentat grav. 

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău! În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a povestit Prodanca aproape în lacrimi.