Anamaria Prodan a dezvăluit câţi bani le dă fetelor ei pe lună. Sarah şi Rebeca primesc o mică avere de la impresară

Anamaria Prodan este adepta luxului şi recunoşte acest lucru. Îi place să se îmbrace bine, adoră lucrurile scumpe şi de calitate, iar de locurile pe care le vizitează nici nu mai vorbim. Acelaşi stil de viaţă încearcă să le ofere şi fiicelor ei, care locuiesc în diferite ţări. 

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 20:54
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi bani le dă fetelor ei pe lună. Sarah şi Rebeca primesc o mică avere de la impresară

Vedeta are grijă ca Rebeca şi Sarah să nu ducă lipsă de nimic, mai ales că nu se află lângă ea, ambele au plecat pe alte meleaguri, fiecare studiind la unele dintre cele mai prestigioase universități din străinătate.

Nu doar moral le susţine impresara, ci şi financiar. Anamaria Prodan le oferă lunar câte o sumă deloc de neglijat: „Între 1500 și 3000 de euro pe lună„, potrivit playtech.ro.

Anamaria Prodan şi fiica sa, Rebeca, modele pentru Cătălin Botezatu, la Paris

Anamaria Prodan şi fiica ei, Rebeca, au strălucit în ţinute spectaculoase, create de Cătălin Botezatu. Cele două l-au reprezentat pe designer la Săptămâna Modei de la Paris.

Îmbrăcată într-o rochie neagră senzațională, Anamaria Prodan s-a simţit ca o adevărată regină. Toată numai un zâmbet, se vede cu ochiul liber că se simte în largul ei, în special alături de bunul ei amic, Cătălin Botezatu. La rândul lui, designerul a strălucit și el, într-un costum bleu pastel.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mama ei, Ionela Prodan

Anamaria Prodan şi-a adus aminte de mama ei, Ionela Proan, în cadrul emisiunii unde este protagonistă „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”. Atât vedeta, cât şi restul familiei, sunt filmaţi 24/24, iar imaginile pot fi văzute de toată lumea.

Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. „Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…”. La care mama: „Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?”.

Făcea un scandal!… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu! Doamne, mi-e aşa de dor de ea„, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”, de la Antena Stars.