Anamaria Reghecampf: „Ionela Prodan nu a murit, mă deranjează ştirile false”

Anamaria s-a lăsat afectată să vadă că astfel de fake news sunt crezute de cititori și a avut o reacție furibundă.

06 mart. 2018, 11:35
Anamaria Reghecampf: „Ionela Prodan nu a murit, mă deranjează ştirile false”

Știrile false nu mai încetează. Anamaria Prodan a fost nevoită să dezmintă o mizerie care circulă pe Internet în legătură cu mama ei. Vedeta le-a scris fanilor că mama ei nu a murit așa cum anumite site-uri tot anunță de câteva zile. Titlul „Ionela Prodan s-a stins din viață pe masa de operație” este o mare minciună.

Anamaria s-a lăsat afectată să vadă că astfel de fake news sunt crezute de cititori și a avut o reacție furibundă. „Normal că mă deranjează asemenea mizerii, dar nu m-am speriat deloc atunc când am văzut știrea aceea falsă. eu țin în continuare legătura cu mama , chiar dacă sunt în vacanță la San Diego.Ma deranjează mult asemenea știri, mai ales că nu te poti juca așa cu sufletul oamenilor”, a mărturisit Anamaria pentru spynews.ro.

O știre șocantă a circulat luni, 5 martie, pe rețelele de socializare. Este vorba despre un fake news cu titlul „TRAGEDIE! IONELA PRODAN S-A STINS DIN VIAȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE LA VÂRSTA DE 70 DE ANI”. Știrea a fost distribuită masiv pe Facebook. Pentru ca autorul să dea credibilitate acestei informații false, a publicat și un mesaj care a fost atribuit fiicei artistei, Anamaria Prodan-Reghecampf, care ar fi spus: „Trecători prin viață, de necrezut cum trece timpul, de necrezut că noi îmbătrânim, aș da orice, dar n-am putere în viață să mai zabovim un pic… dar, ce să faci? Așa a fost să fie în viață să intrăm un pic, sa trecem prin ea cu demnitate și să ieșim, încet, pe rând. Îmi iubesc viaţa. Îmi iubesc mama, vei rămâne mereu în inima mea, dragă mamă.” Evident, acest mesaj nu a fost distribuit de către Anamaria Prodan-Reghecampf.