Ananasul este un fruct minune. Vezi aici de ce este bine să îl consumi

Pe lângă faptul că este extrem de gustos şi de aromat, ananasul este sănătos deoarece conţine şi fibre, vitamine şi minerale, scrie perfecte.ro.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 14:23
Ananasul este un fruct minune. Vezi aici de ce este bine să îl consumi

Ananasul este bun în curele de slăbire. Dacă acest fruct este consumat zilnic, are un efect diuretic şi contribuie la eliminarea sărurilor şi a apei din ţesuturi, dar este folosit şi pentru reducerea celulitei sau a obezităţii.

Nu numai că poate fi un desert delicios, dar ajută şi la o bună funcţionare a tractului gastro-intestinal, datorită bromelinei. În plus, are şi puţine calorii.

Ananasul conţine foarte multă vitamina C, fapt ce ajută la reconstrucţia celulelor pielii, a cartilajelor şi a oaselor. Acest fruct poate fi folosit şi ca tratament cosmetic. Doar câteva feliuţe aşezate pe faţă şi pe decolteu şi lăsate să acţioneze 15 minute, pot face minuni. Ananasul creşte imunitatea organismului. Are efect antiedematos şi antiinflamator astfel că duce la o vindecare mai rapidă în cazul edemelor traumatice, pulmonare, contuziilor, rupturilor de ligamente sau de muschi.