Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Marea Britanie. Ce fapte a comis interlopul

Unul dintre cei mai de temut membri ai clanului Duduianu a fost reţinut în Marea Britanie. Anaser Duduianu a fost prins după o încăierare violentă în stradă, cu alți interlopi români. Acesta era căutat de două luni pentru că este anchetat în dosarul de jefuie a mai multor cântăreţi celebri, conform România TV.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 07:56
Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Marea Britanie. Ce fapte a comis interlopul

Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Anglia. Acesta era dat în urmărire internaţională de două luni de zile, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european.

Citeşte şi: Florin Salam, ameninţat şi „amendat” de Anaser Duduianu. Celebrul interlop a tăiat cu briceagul pe un alt bărbat FOTO

Conform surselor România TV, acesta este internat într-un spital din Birmingham, deoarece a fost implicat într-o încăierare alături de mai mulţi interlopi români din Craiova. Anaser Duduianu va fi certat pentru mai multe fapte ilegale comise Anglia. 

Membrul clanului Duduianu a fost dat în urmărire internațională după ce a fost arestat în lipsă pentru terorizarea maneliștilor. Anaser Duduianu a amenințat pe rețele de socializare.

„Terminati ma dracu cu vorbe din astea, nu s-a nascut ala sa ne dea de cap, puscaria e fix nimic! A fost frate-meu sa stea de vorba cu cineva sa il arvuneze pentru o nunta, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorba cu el. Sa moara scumpa mea maicuta si toti fratii mei daca exista ala sa ne dea de cap. O simpla discutie amicala si atat! fiecare să isi vada de ale lui”, este mesajul postat pe reţelele de socializare de Anaser Duduianu.


loading...
Partenerii noștri