Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam: „Să moară copiii tăi, cumetre”. Ce spune interlopul despre Udrea şi Oprescu

Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam. Interlopul este foc şi pară pe manelist şi vrea să îi recunoască public că nu l-a şantajat şi tâlhărit. Acesta este plecat în Mexic şi spune că îi este frică să vină în ţară, pentru că nu are încredere în justiţia de la noi.
Alina Costache
28 mai 2022, 11:43
Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam:
Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam

Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam. Interlopul a postat mai multe filmuleţe pe reţelele de socializare, în care îi transmite un mesaj celebrului manelist.

Citeşte şi: Anaser şi Ştefan Duduianu, pe lista celor mai căutaţi infractori din România. Cei doi s-ar afla în Marea Britanie

În primul rând, aş vrea să te întreb o singură logică din viaţa mea. Ai declarat la televizor, la jurnalişti, că tu nu ai făcut nimic, bravo! Dar declaraţiile pe care le-am scos din dosar, sunt a lu’ mama? Nu sunt! Să moară copiii tăi, să nu ai parte de copilaşii tăi, Florin Salam Stoian, dacă te-am tâlhărit sau şantajat vreodată în viaţa ta.

Dacă nu eşti la televizor şi te duci la instanţă, să nu te mai caute judecătoarea, „cumetre”, de nu te duci la instanţă, nenicule, să declari realitatea, nu ce îţi zic eu. Că tu ai dat declaraţie, că nu pot să o postez acum, cumătrul meu, Salam, am declaraţia pe telefon, jur pe familia mea, că de nouă sau zece ani te şantajez, nu mai ţin minte bine ce ai scris tu acolo.

Bă, cumetre, dacă te-am şantajat sau tâlhărit, ce ţi-a făcut Grasu şi te-a drogat. Dacă nu e declaraţia ta, cumetre, că nu vreau să prind duşmănie pe tine, mă scuzi, dar te bucură Dumnezeu de copiii tăi, cumătrul meu frumos, mergi şi adu la cunoştinţă realitatea.

Dar dacă te-am tâlhărit sau şantajat, de ce mă suni, trăiască copilaşii tăi? Că de doi ani îmi faci sute de melodii încontinuu. Dacă tot suntem o familie, ieşi la televizor, mergi la instanţă„, este mesajul transmis de Anaser lui Florin Salam, pe contul său de TikTok.

@dj.iulian #florinsalam #Anaser #duduieni #florinsalam_official #viral ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam

Interlopul spune că îi este frică să revină din ţară, pentru că nu are încredere în justiţia din România, dându-i exemplu pe Sorin Oprescu şi Elena Udrea, care au fugit din ţară.

Bă, fraţilor, poate am vorbit cam mult, dar am o durere în suflet, foarte mare. Am şi eu copiii mei, fraţii mei, pe mama mea şi vreau să înţeleagă toată lumea că nu am făcut rău nimănui.

Dintr-un om normal, m-au făcut cel mai periculos om al României. Cu toţii m-aţi întrebat de ce am fugit şi de ce nu sunt în România. Eu nu am fugit, aveam fix o lună şi ceva de când plecasem din România şi eram în Anglia, şi mi-au dat mandat de arestare după un an şi jumătate. Eu eram în Anglia şi acum sunt în Mexic.

Cine poate să îmi garanteze mie că voi fi judecat drept? Mă uit la fostul primar Oprescu, care este fugit din ţară, în Grecia, mă uit la Elena Udrea… Băi, oameni buni, de ce a fugit Mazăre, sau ăştia? Ei au fugit, eu nu am fugit, dar îmi este teamă să mai vin în România, pentru că ştiu că nu sunt judecat corect. Sunt prea multe manevre, prea multe şmecherii„, a mai spus interlopul.

@dj.iulian #anaserduduianu #salam #florinsalam #viral #duduieni #5pasidebine ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!