Anaser şi Ştefan Duduianu, pe lista celor mai căutaţi infractori din România. Cei doi s-ar afla în Marea Britanie

Anaser şi Ştefan Duduianu se află pe lista Most wanted a Poliţiei Române, fiind acuzaţi de tâlhărie şi şantaj. Lista celor mai căutaţi infractori din România conţine 54 de nume, printre care Zaher Iskandarani, Jenică Boierică, Codruț Marta sau Gabriel Popoviciu.

13 sept. 2021, 10:00
Anaser şi Ştefan Duduianu, pe lista celor mai căutaţi infractori din România. Cei doi s-ar afla în Marea Britanie
Clanul Duduianu

Anaser Duduianu și Ștefan Duduianu au reuşit să fugă din România anul trecut, la doar câteva zile de la uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Instanţa nu emisese, la acel moment, mandate de arestare pe numele celor doi într-un dosar de şantaj.

Anaser Duduianu şi Ştefan Duduianu, inculpaţi în dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri

Este vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe interlopi că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Aceste incidente ar fi avut loc începând cu anul 2015.

Anaser Duduianu

Poliția a făcut, în iulie anul trecut, mai multe percheziții la membrii clanului condus de Emi Pian și au ridicat mai multe persoane.

Citeste si Interlopul Gone Barbaru, bătut cu sălbăticie într-un local, după ce şi-a ameninţat soţia: „Mă certam cu nevastă-mea şi i-am spus că scot briceagul. Am ieşit afară şi au început să mă atace cu scaunele”

Pe 14 august, 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă pe numele lui Anaser și al lui Ștefan Duduianu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj. Cei doi au fost dați în urmărire.

Anaser şi Ştefan Duduianu s-ar fi refugiat în Marea Britanie

Există suspiciunea că cei doi s-ar ascunde în Marea Britanie, şi asta întrucât, la scurt timp după ce a fugit din România, Anaser a postat pe rețelele sociale mai multe filmulețe din Marea Britanie. Unul dintre acestea era filmat într-o parcare unde finul său îl aştepta cu șampanie. În prezent, respectivele filmări nu mai sunt disponibile pe internet.

Tot în Anglia s-ar ascunde și Ștefan Duduianu.

Anaser Duduianu

Clanul Duduianu este considerat unul dintre cele mai violente din București. Frecvent, membrii grupării îşi expun public traiul luxos: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

După moartea lui Emi Pian, însă, clanul s-a destabilizat. Mai mult, gruparea interlopă a mai suferit o pierdere, la câteva luni după uciderea lui Emi. În decembrie 2020, un infarct i-a fost fatal tatălui lui Emi Pian în închisoare. Grațian și Ciprian Duduianu, arestaţi după ce l-au atacat pe cel care le-a ucis fratele, au fost lăsați sa vină la înmormântarea tatălui lor.

Citeste si Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani, pentru a-şi face casă: „A apărut o nouă specie… interlopul cerșetor”