Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani, pentru a-şi face casă: „A apărut o nouă specie… interlopul cerșetor”

Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani, pentru a-şi face casă. Interlopul și-a vândut apartamentul din Mănăștur şi a cumpărat o casă veche în Ciurila, pentru a construi una nouă. De când au început lucrările, cere ajutorul financiar al fanilor, altfel spune că va vinde totul.

30 aug. 2021, 13:17
Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani, pentru a-şi face casă: „A apărut o nouă specie… interlopul cerșetor”
Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani

Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani. Recent, a intrat în conflict cu fanii de pe rețelele de socializare, după ce a exagerat cu solicitările de donații.

Citeşte şi: Apartamentul „vedetă” din Satu Mare. Imaginile fac senzaţie pe Internet

Nelson Mondialu cerşeşte donaţii de la fani

Vineri, a postat un mesaj pe Facebook în care cere bani pentru geamuri și țigle. El și-a lăsat și conturile unde să fie virați banii, iar fanii au luat foc.

Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?/ A apărut o nouă specie de interlop…. interlopul cerșetor!/ Du-te dracului la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”, sunt doar câteva dintre mesajele primite, potrivit Stiridecluj.ro.

Ce spune Nelson Mondialu despre scandalul din casa Clejanilor

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este pus la punct de Nelson Mondialu’, ca urmare a ultimelor scandaluri în care a fost implicat. ”Regele” interlopilor din Ardeal, Simone Nelson Pop pe numele întreg, susține, printre altele, că băiatul celebrilor lăutari ar trebui internat în spital cel puțin trei ani, pentru că ar fi un pericol pentru societate.

Este cel mai mare păcat să-ți lovești părinții. Trebuie băgat direct la camera de cauciuc trei ani (n.r. Spital de Psihiatrie). Doar așa mai poate scăpa. Și-a bătut tatăl nu o dată, ci de mai multe ori. Eu, dacă aveam un astfel de fiu, îi dădeam somnifere și îi ***** mâinile în somn cu securea.

Sau îi ***** gâtul în somn. Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Un astfel de om, care amenință și care are creierul prăjit, trebuie să stea închis.

Fulgy ăsta trebuie închis. Și hrănit cu **** constant, puțin câte puțin, până scapă de sevraj. Degeaba îl internezi trei săptămâni și apoi îi dai drumul. Are creierul prăjit și e un pericol public pentru societate”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru cancan.ro.