Anastase, în varianta PSD. A anunţat mai multe voturi. Vezi despre cine e vorba

Roberta Anastase nu este singura din Parlament care are probleme cu numărarea greşită a voturilor. Senatorul PSD Titus Corlăţean a dovedit şi el astăzi că are aceeaşi problemă. Doar că de această dată nu Corlăţean a numărat, ci el doar a comunicat rezultatul. În loc de 8 voturi, pentru că atâţi parlamentari erau prezenţi, a anunţat 26.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 17:44
Anastase, în varianta PSD. A anunţat mai multe voturi. Vezi despre cine e vorba

Opt ambasadori propuşi de Ministerul de Externe au fost validaţi marţi, la comisiile parlamentare de politică externă, fără să existe cvorum, relatează RTV.

Deşi în sală erau doar 8 parlamentari, preşedintele comisiei senatoriale, social-democratul Titus Corlăţean, a anunţat, după numărătoarea voturilor date pe bileţele, nu mai puţin de 26 de voturi.

Da, avem rezultatul. Comisiile pentru politica externă vă acordă avizul favorabil pentru mandatul dumneavoastră de ambasador. 25 de voturi în favoare, un vot împotrivă. Vă felicităm şi vă dorim succes în mandatul pe care l-aţi obţinut şi prin poziţia celor două comisii„, a anunţat Corlăţean, într-o sală aproape goală, rezultatul votului pentru unul dintre ambasadorii propuşi.

Cele două comisii de politică externă din Camera Deputaţilor şi din Senat numără 34 de parlamentari.