Anastasia Lazariuc, despre divorţul Ilenei de Ion Ion Ţiriac: „Era firesc să mă afecteze despărţirea”

Artista Anastasia Lazariuc a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit cum și-a petrecut vacanța alături de nepoții săi, băieții Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac. 

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 07:56
Anastasia Lazariuc, despre divorţul Ilenei de Ion Ion Ţiriac: „Era firesc să mă afecteze despărţirea”

Anastasia spune că au ales o localitate frumoasă din Ardeal, unde s-au bucurat de liniște. Copiii au fost fericiți să descopere viața rurală: ”Au muls vaca, au văzut căprioare, s-au jucat cu copiii din sat. Totul se datoarează mătuşii lui Ion Jr., Rodica Ţiriac, care foarte iubitoare”, spune Anastasia.

Citeşte şi: Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac se tachinează pe reţelele de socializare după divorţ. Replici şi imagini savuroase

Frumoasa interpretă din Republica Moldova mărturisește că are o relație foarte apropiată cu nepoții ei. 

Eu cu nepoții mei sunt ca o prietenă. Și ei se comportă așa: îmi spun secretele, sunt sinceri. Pentru mine e a doua tinerețe, pentru că, probabil, și cu siguranță, când eram mamă n-am reușit să acord atâta atenție copiilor mei și acum o acord nepoților. Toate la timpul lor. Viaţa este compusă din etape. Băieţii s-au maturizat, sunt foarte gentili acum”, spune interpreta.

„Era firesc să mă afecteze despărţirea Ilenei”

Artista a mărturisit că ştia despre faptul că fiica ei, Ileana, divorţează de Ion Ion Ţiriac, a fost anunţată din timp. A încercat să îşi încurajeze fiica, mai ales că şi ea a trecut printr-o despărţire.

Ileana este bine, mamă a doi copii. Era firesc să mă afecteze despărţirea ei, dar, cunoscându-l foarte bine pe Ion şi având o relaţie bună cu el, ei m-au atenţionat la timp, mult mai devreme decât a apărut în presă. Şi eu am trecut printr-o despărţire şi am încercat să o încurajez pe lleana, că aici nu se termină lumea, viaţa merge mai departe, totul este să rămână în relaţii umane„, a dezvăluit Anastasia Lazariuc despre divorţul fiicei sale.