ANAT acuză Biserica Ortodoxă că încurajează pelerinajele ilegale

Scandal la Constanţa, pe tema turismului: Săgeata a fost lansată de către reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism - Constanţa, care acuză Biserica Ortodoxă de organizarea unor pelerinaje ilegale.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 08:11
ANAT acuză Biserica Ortodoxă că încurajează pelerinajele ilegale

Chiar dacă declaraţiile au fost oficiale, atacând destul de dur Biserica Ortodoxă, preoţii se menţin calmi pe poziţii, răspunzând cu o cu totul altă monedă, regretând faptul că s-a ajuns la aşa ceva, potrivit ReplicaOnline.ro.

În plus, preotul Eugen Tănăsescu menţionează ca dacă se fac nişte acuzaţii, ar trebui aduse şi dovezi. „Cred că ar trebui aduse şi dovezi când acuzi pe cineva. Nu ştiu ce înţeleg ei prin a face pelerinaje ilegale. Noi avem agenţii de turism cu care colaborăm, avem biroul de pelerinaje care funcţionează cu avize. Vorba purtătorului de cuvânt, poate că reprezentanţilor ANAT le e teamă de concurenţă. Fiind o autoritate, mă aştept să aducă şi dovezi, pentru că tocmai ei sunt în măsură să facă acest lucru. Biserica nu este Poliţie, să producă dovezi”, a declarat, pentru „Replica”, preotul Eugen Tănăsescu.

Află care a fost reacţia ANAT la declaraţiile preotului Eugen Tănăsescu pe ReplicaOnline.ro.