Anca Bucur a devenit mamă pentru a doua oară. Miss Fitness Universe a născut o fetiţă sănătoasă, în plină pandemie de coronavirus

Bucurie pentru Anca Bucur şi familia ei, după ce sportivaa devenit mamă pentru a doua oară. Miss Fitness Universe a născut o fetiță perfect sănătoasă, în plină pandemie de coronavirus și deja a postat primele imagini pe rețelele de socializare.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 13:18
Anca Bucur a devenit mamă pentru a doua oară. Miss Fitness Universe a născut o fetiţă sănătoasă, în plină pandemie de coronavirus

„Sunt deja cateva ore, de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă”, este mesajul pe care l-a postat pe Internet.


Sunt deja 3 ore de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt! Am o…

Publicată de Anca Bucur Miss Fitness pe Marţi, 28 iulie 2020

Vedeta era nerăbdătoare să își țină bebelușul în brațe, încă de când a aflat că este însărcinată a doua oară: Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine’, spunea în urmă cu câteva luni Anca.

În 2013, Anc Bucur a devenit pentru a doua oară Miss Fitness Universe

Anca Bucur a devenit pentru a doua oară Miss Fitness Universe, în urmă cu şapte ani. Ea s-a impus, la Miami, în faţa celor aproape 400 de concurente din toată lumea.

Şi în 2011 românca a impresionat juriul cu exerciţiile, dar şi cu fizicul de invidiat. Atunci ea a fost aleasă dintre 100 de concurente.

Mişcarea a făcut mereu parte din viaţa Ancăi, la 3 ani ea a început să facă balet, iar la 8 ani a început să practice gimnastica aerobică. Pasiunea a devenit meserie pentru româncă.