VIDEO Anca Dinicu a împlinit 33 de ani. Actriţa a sărbătorit pe ritmuri de manele

Anca Dinicu a împlinit 33 de ani şi este mulţumită de realizările sale profesionale. Actriţa a fost descoperită de Mihai Bendeac şi i-a dovedit acestuia de-a lungul timpului că nu s-a înşelat în privinţa ei.

11 dec. 2022, 08:57
VIDEO Anca Dinicu a împlinit 33 de ani. Actriţa a sărbătorit pe ritmuri de manele
Anca Dinicu a decis să dea o petrecere pe cinste

Anca Dinicu a împlinit 33 de ani. Anul acesta, actriţa a fost pe val mai mult ca niciodată, iar din punct de vedere profesional, astrele s-au aliniat în favoarea ei.

Pe lângă proiectele și aparițiile TV, Anca a mai pus mâna pe un rol în cel mai bun film românesc din ultimii 30 de ani. Bruneta a jucat în „Teambuilding”, filmul produs de BRomania, iar aprecierea publicului pentru munca depusă nu a întârziat să apară.

Citeşte şi: INTERVIU Anca Dinicu, actriţa româncă din serialul White Lines, de pe Netflix: „A trebuit să mă gândesc serios la o alternativă rapidă”

Anca Dinicu a împlinit 33 de ani

Și pentru că anul acesta i-a mers mai bine ca niciodată, prietena lui Mihai Bendeac a decis să dea o petrecere pe cinste. Invitații la ziua ei au fost aleși pe sprânceană, dar nu au lipsit nici cei mai buni prieteni. Și pentru că o petrecere fără manele nu are niciun haz, Anca Dinicu a bifat și acest punct.

Actrița l-a chemat pe Luis Gabriel să cânte și să facă atmosferă până în zorii zilei. Atât ea, cât şi invitaţii, au dansat pe cele mai cunoscute piese ale manelistului și s-au distrat de minune.

@ralucacalin01 #foryuo ♬ sunet original – Călin Raluca

Anca Dinicu a reclamat că i s-a furat maşina din faţa sediului SRI

Anca Dinicu a reclamat că i s-a furat maşina din faţa sediului SRI. Bruneta a povestit recent la Pro FM că a tras o sperietură zdravănă după ce s-a întors de la masă şi nu şi-a mai găsit autoturismul acolo unde şi-l parcase.

A sunat imediat la poliție pentru a declara mașina furată, dar oamenii legii au refuzat să vină la fața locului, sfătuind-o să mai caute împrejurul clădirii și încercând s-o convingă de faptul că nimeni, niciodată n-a furat vreun autovehicul din acea zonă.

Actriţa nu a acceptat ideea poliţiştilor şi a vrut să îşi încerce norocul şi la Minister, rugându-i pe angajaţi să se uite pe camere pentru a depista „făptașul” care i-ar fi furat autoturismul. Atunci, oamenii au lămurit-o pe actriţă că mașina era parcată în alt loc, și nu în cel în care o căutase ea. (Vezi AICI dialogul dintre ea şi poliţişti)