Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac: „Avem o chimie bună”. Actrița a împlinit 34 de ani

Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac. Anca Dinicu și-a sărbătorit ziua de naștere, a împlinit 34 de ani și a vorbit într-un interviu despre legătura specială pe care o are cu fostul jurat de la iUmor.

09 dec. 2023, 22:01
Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac: „Avem o chimie bună”. Actrița a împlinit 34 de ani
Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac

Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac. A fost aleasă de celebrul actor să facă parte din emisiunea „În puii mei”, iar de acolo s-a legat o relație specială din momentul acelei colaborări. Vlad Drăgulin a fost cel care o recomandase pe actriță.

Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac, despre care a spus că este perfecționist și un izvor de creație. Actorul joacă alături de prietena lui în piesa de teatru „Desculți în parc”, dar și în „Casa de modă”.

Citește și: Anca Dinicu a reclamat că i s-a furat maşina din faţa sediului SRI. Reacţia neaşteptată a autorităţilor

Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac

Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei». Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare.

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui”, spune Anca Dinicu despre Mihai Bendeac, potrivit Fanatik.ro.