Anca Dragu a suferit un accident rutier. O mașină a SPP s-a ciocnit cu un troleibuz

Anca Dragu a suferit un accident rutier. Un autovehicul al SPP s-a ciocnit cu un troleibuz, pe strada Buzești din București. Potrivit primelor informații președintele Senatului, Anca Dragu, se afla în mașină.

23 sept. 2021, 21:10
Anca Dragu a suferit un accident rutier. O mașină a SPP s-a ciocnit cu un troleibuz
Anca Dragu a suferit un accident rutier

Anca Dragu

a suferit un accident rutier. Potrivit surseleor G4Media, de puține momente a avut loc un accident în București, pe strada Buzești. O mașină a SPP s-a ciocnit cu un troleibuz, iar președintele Senatului, Anca Dragu, era pasager în autovehicul.

Anca Dragu a suferit un accident rutier

A fost testat conducătorul auto, rezultatul fiind negativ. După verificări, autovehiculul care rămăsese pe avarii a fost îndrumat legal”, transmite sursa menţionată mai sus.

Accidentul survine și după accidentul de la Vâlcea, unde o mașină a SPP din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată într-un accident.

Citeşte şi: Anca Dragu a transmis la CCR un punct de vedere separat privind moţiunea de cenzură: E mai degrabă un conflict politic

Anca Dragu acuză PNL-aripa Cîţu de hărţuire

Președinta Senatului precizează că face demersuri împreună cu șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru convocarea plenului în care să fie votată moțiunea de cenzură.

Anca Dragu spune la RFI că sesizarea CCR de către Guvernul Cîțu nu poate opri parcursul moțiunii de cenzură. „Un asemenea demers către CCR, o sesizare făcută din partea oricui, în cazul de față din partea Guvernului, nu are caracter suspensiv vizavi de parcursul moțiunii. Nu ar trebui să pună o pauză parcursului moțiunii de cenzură.

În conformitate cu articolul 113 din Constituție, după trei zile de la citire, moțiunea trebuie să intre în dezbatere și vot. Atenție, Constituția spune după trei zile, nu la trei zile fix. Bun, poate este week-end, poate este o sărbătoare legală și atunci nu sunt trei zile, sunt patru, cinci, șapte zile, dar nu o lună, două sau niciodată (…).

Dar pentru votul pe moțiune trebuie să avem cvorum de jumătate plus unu dintre parlamentari, deci din toți parlamentarii. Cu siguranță, în actuala formulă, probabil cvorumul va fi destul de greu de atins, pentru că vedem că PNL și PSD nu vor să participe în acest proces”, afirmă Anca Dragu.


loading...