Anca Dragu, mesaj tranşant după demiterea lui Voiculescu. Preşedintele Senatului a făcut anunţul: Nu mai avem încredere în premierul Cîţu!

Preşedintele Senatului a declarat ferm că atât ea, cât şi colegii săi de la USR PLUS, nu mai au încredere în premierul Cîţu,

14 apr. 2021, 18:28
Anca Dragu, mesaj tranşant după demiterea lui Voiculescu. Preşedintele Senatului a făcut anunţul: Nu mai avem încredere în premierul Cîţu!

Anca Dragu, mesaj tranşant după demiterea lui Voiculescu. Deşi Vlad Voiculescu nu a avut nici până la această oră o reacţie, mai multe mişcări au venit de la cei din USR. Dan Barna a anunţat că USR PLUS nu îl mai susţine pe Cîţu premier, anunţ care zguduie din temelii coaliţia.

Anca Dragu, mesaj tranşant după demiterea lui Voiculescu. Preşedintele Senatului a făcut anunţul

”Eu aș putea să spun, că noi credem în această coaliție și noi credem că actuala coaliție este singura care poate să implementeze programul de guvernare și care poate să implementeze reformele de care România are nevoie.

Noi ceea ce am spus în acest moment este că, nu îl mai susţinem pe premierul Florin Cîţu pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, şi nu mai avem încredere în domnia sa ca premie.

Nu se pune problema așa. Insist asupra faptului că noi credem în dialog în interiorul coaliție și în această coaliție. Vrem să găsim o soluție. Ar fi fost foarte bine ca soluția să fi venit înainte de demiterea ministrului Voiculescu. Eu aș vrea să ne aștezăm la masă în acest moment și să revenim la dialog. Este singura soluție prin care această problemă se poate debloca.

Mandatul este foarte clar, acela că, demiterea unilaterală a unui ministru din Guvernul Cîțu, ar fi trebuit să fie discutată. Nu mai avem încredere în premierul Cîțu’, a spus preşedintele Senatului, la Antena 3.

Anca Dragu sare în apărarea ministrului Sănătăţii şi spune într-o postare pe Facebook, că ”Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu”.

”Nu poți face o reformă peste noapte și nu poți face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupție timp de 30 de ani.

În ultimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriți penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbați.

Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem.

Am fost și voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung susținute prin consultare și muncă în echipă. Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice.

Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătății să poată livra cele mai bune soluții pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituții nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetățenilor”, a scris Anca Dragu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea îi persiflează pe Vlad Voiculescu și iubita lui: „Vă puneți iubitele să vă apere, insinuând că ați fi Mesia. Fără pițiponci la guvernare”


loading...