Anca Dumitra, celebra „Geanina” din Las Fierbinţi, momente grele. Nunta cu milionarul austriac, aproape de anulare

Anca Dumitra a oferit câteva informații inedite despre soțul ei austriac. Motivul pentru care nunta "Geaninei" era pe cale să se anuleze: „Abia pe 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu”

31 ian. 2023, 23:35

Anca Dumitra este în culmea fericirii. Îndrăgita „Geanina” din Las Fierbinți s-a căsătorit cu partenerul visurilor sale pe 17 decembrie, într-un cadru extrem de restrâns, unde au luat parte doar persoanele cele mai apropiate ale cuplului. Deși din punct de vedere profesional are o viață extrem de expusă, în ceea ce privește viața personală, Anca Dumitra a fost mereu mai rezervată. Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cătălin Măruță, actrița a oferit primele informații cu privire la cel mai fericit eveniment din viața ei, dezvăluind și problemele care au avut loc în acea perioadă, care erau să le umbrească fericirea.

Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

A fost cu peripeții (n.r nunta). Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine. El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi. A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare.

A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă.”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

În ceea ce privește cununia civilă, Anca Dumitra a povestit cu zâmbetul pe buze că totul a decurs așa cum și-a dorit, iar vremea a fost de partea lor:

A fost foarte frumos, una peste alta, și stiu că mi-ai urat să fie o zi cu soare și a fost o zi cu soare (…). A fost foarte restrâns, căci a fost familia mea, familia lui (…) Părinții lui nu vorbesc romana, dar el da. „Frumos a fost când tata a început să tină un discurs foarte frumos și emoționant (…) și tata a început, a citit frumos, nici n-a început că mie deja mi-au dat lacrimile, Marina (cumnata) nu înțelegea. Și automat am început toți să plângem, ei fară să înțeleagă nicio secundă, de fapt,  ce spunea tata, dar absolut toată lumea ne-am emoționat așa tare, astfel nu e necesar uneori să te înțelegi așa verbal. Emoția trece dincolo„.

Chiar dacă nu a fost dragoste de la prima vedere, Anca Dumitra mărturisește faptul că la cea de-a doua întâlnire cei doi știau deja ce vor unul de la celălalt. „Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună. De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim. Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă.”, a mai spus actrița.

Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Apariţia actriţei la Starea Civilă le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi

Anca Dumitra a mai dezvăluit și câteva detalii din cadrul cununiei civile, dar, în final, a dezvăluit și care este domeniul de activitate pe care soțul ei îl urmează. „A fost frumos când tata a ținut un discurs extrem de emoționant, a citit frumos, mi-au dat lacrimile de la început. Ei nu au înțeles, dar toți am început să plângem. Uneori nu este necesar să te înțelegi verbal, emoția trece dincolo.

Eu le-am ascuns părinților mei că are motor. Important este să fim fericiți acum. El are cartea de muncă în România, nu este actor, domeniul de activitate este agricultura.”, a mai dezvăluit Anca Dumitra.

Anca Dumitra s-a născut și a copilărit în Oltenia, la Craiova, și a absolvit cursurile Universității de Arte Teatrale și Cinematografie din București. Deși este cunoscută pentru rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți, ea a avut mai multe apariții importante în scurtmetraje și în lungmetraje. Primul ei rol principal într-un film străin a fost în pelicula Doing money, din 2018.