Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Apariţia actriţei la Starea Civilă le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi

Actriţa Anca Dumitra s-a aşezat la casa ei. Duminică, 18 decembrie, a spus un DA hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă.

18 dec. 2022, 23:21

Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat şi a avut o apariţie de senzaţie în ziua cea mare. Soţul ei, austriacul Manfred Spendier, a sorbit-o din ochi. Actriţa nu a optat pentru clasocul alb, ci a ales o culoare mai îndrăzneaţă. Rochia de un roşu aprins, lungă până în pământ şi cu o crăpătură pe picior i-a pus în valoare silueta fără cusur.

Anca Dumitra a purtat un ruj roșu asortat rochiei și sandale de culoare bej.

Soţul ei a purtat un costum negru elegant.

Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac

Într-un interviu mai vechi, Anca Dumitra a spus că își dorește să devină și mamă.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Citeste si Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani. S-a lăsat cu injurii grave la adresa familiei lui Salam: „Fiica mea uită uneori cine e ta-su. La valoarea mea, ea n-ar avea ce să caute pe TikTok”

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra.

Pe 31 august, Anca Dumitra a împlinit 35 de ani. Cu acest prilej, Cătălin Măruță a sunat-o în direct și i-a urat „La mulți ani!”, apoi a observat inelul pe care îl poartă pe deget. Actrița a spus că iubitul ei a fost primul care i-a spus „La mulți ani!” de ziua ei. De asemenea, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie și că a primit inelul de logodnă de la iubit. „Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a spus actrița râzând.

Citeste si Gina Pistol își ia revanșa după ce Dana Budeanu a dat cu ea de pământ: ”M-am simțit vizată”

Cine este soţul Ancăi Dumitra. Manfred Spendier lucrează în agricultură

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat, în exclusivitate, pentru VIVA! cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.

Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat‘, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.