Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi

Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut. Apoi, la sfârșitul lunii aprilie, au organizat o nuntă ca în povești. La scurt timp, au plecat într-o binemeritată vacanţă, departe de România.

10 mai 2023, 08:18
Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi
Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere

Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere. Dacă multe cupluri aleg să îşi petreacă această vacanţă pe o insulă exotică, cei doi îndrăgostiți au decis să meargă în Statele Unite, la Hollywood.

Citeşte şi: Geanina din Las Fierbinţi şi-a luat Porsche de 70.000 de euro. Actriţa tocmai s-a măritat cu un milionar austriac FOTO

Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere

După nuntă, Geanina din Las Fierbinţi a plecat în Statele Unite, unde se bucură de clipe de vis. Actrița a ajuns pe Hollywood Walk of Fame, unde s-a fotografiat lângă steaua lui Marilyn Monroe.

Totodată, a pozat și statuia lui James Dean, de la Griffith Observatory. În plus, nu a ratat nici ocazia de merge la câteva spectacole, imagini din timpul cărora a și postat pe InstaStory.

Geaninuţa din Las Fierbinţi, dezvăluiri despre soţul miliardar

Manfred Spendier, soțul actriței Anca Dumitra, este austriac și are o relație cu aceasta de câțiva ani. Deși amândoi sunt discreți cu viața lor personală, el a ales să se stabilească în România, iar actrița a dezvăluit câteva detalii din povestea lor de dragoste. Vedeta a recunoscut că îl admiră enorm pe partenerul ei de viață în special pentru inteligența lui și își dorește o viață cât mai frumoasă alături de el.

Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult (…) Probabil faptul că ne-am căsătorit (n.r. un lucru neconvențional făcut de cuplu). Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a declarat Anca Dumitra într-un interviu pentru TV Mania.

Anca Dumitra este o persoană rezervată când vine vorba despre viața sa sentimentală și rar a avut ocazia să discute despre acest subiect. Cu toate acestea, a acceptat invitația la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cununia sa civilă și mici probleme pe care le-au întâmpinat.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune.

Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi poate nu trebuie‘”, a mărturisit actrița.