Anca Dumitra și soțul milionar, nuntă ca-n povești. Dansul mirilor i-a emoționat pe toți invitații. Imagini de excepție – VIDEO

Au apărut primele fotografii și filmări de la petrecerea de nuntă a Ancăi Dumitra. Actrița din Las Fierbinți a devenit soția unui milionar austriac, pe nume Manfred Spendier.

30 apr. 2023, 23:04
Anca Dumitra și soțul milionar, nuntă ca-n povești. Dansul mirilor i-a emoționat pe toți invitații. Imagini de excepție – VIDEO

Anca Dumitra, cea care joacă rolul Geaninei din Las Fierbinți, și-a organizat o nuntă ca în povești, exact așa cum a visat. Fiind foarte discretă cu viața ei personală, actrița nu a făcut declarații publice referitoare la marele eveniment.

Anca Dumitra și Manfred au ales o locație deosebită și foarte elegantă, unde invitații s-au simțit extraordinar. Au dansat ore întregi fără oprire și s-au bucurat de muzică și voie bună. La nunta celor doi a cântat trupa Jukebox, ai cărei soliști sunt Alex Vasilache și Bella Santiago, câștigătoare X Factor.

Îmbrăcată într-o rochie tip sirenă, dar cu trenă detașabilă și un decolteu generos, actrița a avut un zâmbet molipsitor pe tot parcursul evenimentului. A trăit din plin fiecare moment din cea mai importantă zi din viața ei. Dansul mirilor a fost extrem de emoționant pentru toți invitații, care nu și-au putut lua privirile de la cei doi.

Citește și Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Apariţia actriţei la Starea Civilă le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi

Cei doi s-au căsătorit civil de anul trecut

Anca și Manfred au spus un „da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă încă din decembrie 2022. Evenimentul nu a fost lipsit de peripeții.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie‘”, povestea actrița, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cine este soţul Ancăi Dumitra. Manfred Spendier lucrează în agricultură

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat, în exclusivitate, pentru VIVA! cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat‘, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.