Anca Lungu este însărcinată. Prezentatoarea TV a părăsit pupitrul ştirilor şi va pleca din ţară FOTO

Anca Lungu este însărcinată în şase luni! Cunoscuta prezentatoare TV a părăsit pupitrul Observatorului şi urmează să plece din ţară. Duminică seară a prezentat pentru ultima dată ştirile Antena 1.

02 apr. 2018, 09:19

Anca Lungu a avut parte de o surpriză de proporţii duminică seară, scrie spynews.ro. Colegii de la Observator i-au pregătit un material cu şi despre ea, cu momente frumoase petrecute împreună cu ei de-a lungul timpului.

Citeşte şi Anca Lungu renunţă la televiziune. Se mărită pentru a treia oară. Alesul, un milionar grec

În momentul în care surprizele s-au mutat în platoul ştirilor, Anca Lungu a lăsat la vedere burta de gravidă. Vedeta urmează să devină mamă pentru a doua oară în doar câteva luni. „O să vă urmăresc de la Nisa. Au fost 15 ani minunaţi, jumătate din viaţa mea. Nu aveam încă 17 ani când am avut prima emisiune la Antena 1 Suceava. Au fost 15 ani minunaţi! Antena 1 pentru mine chiar este o familie. Nu mă despart de ea. Nu e sfârşitul poveştii. Voi fi corespondentul Observatorului de la Nisa, acolo unde o să încep o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu.

Prezentatoarea Anca Lungu va fi înlocuită la Observatorul de weekend al televiziunii Antena 1, aceasta urmând să părăsească ţara şi să devină corespondentul staţiei de la Nisa. Programul va fi prezentat, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00, de Cosmin Stan, alături de Octavia Geamănu.

„Au fost 15 ani minunaţi, jumãtate din viaţa mea. Nu aveam incã 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava. Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predat ştafeta noilor ei colegi.

Cosmin Stan şi Octavia Geamănu vor debuta ca noi prezentatori ai Observatorului de weekend în seara Învierii, de la ora 19.00.

Alăturarea la echipa Observatorului de weekend marchează pentru Cosmin Stan revenirea pe ecran, după patru ani de absenţă. Jurnalistul a lucrat anterior pentru televiziuni precum Pro TV, Digi 24, Realitatea TV şi Prima TV.

Pe lângă rolul de prezentator la pupitrul Observatorului, Cosmin Stan îşi va continua şi proiectele sale personale: site-ul de ştiri şi informaţii din aviaţie (newsair.ro) şi atelierul de producţie (videoyourTVcrew).