Anca Padrea suferă de o boală îngrozitoare. Medicii sunt resemnaţi

La mai bine doi ani de la moartea lui Iurie Darie, necazurile şi problemele se ţin ca scaiul de Anca Pandrea, partenera de viaţă a regretatului artist. Deoarece, moartea celui iubit i-a adus o enormă durere în sufet şi inimă, iar puterile simt că i se duc, Anca Pandrea a acceptat să meargă la doctor şi să îşi facă un control de rutină. Rezultatele sunt devastatoare.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 11:46
Anca Padrea suferă de o boală îngrozitoare. Medicii sunt resemnaţi

Deşi au trecut doi ani de la moartea lui Iurie Darie, iar mulţi admiratori cred că povestea de iubire dintre regretatul actor şi Anca Pandrea a ajuns la final, iată că Anca Pandrea îşi continuă povestea, ca şi cum actorul nu ar fi trecut în nefiinţă.

Recent, însă, după o perioadă în care a fost măcinată de o tuse sâcâitoare, de care nu a scapat cu niciun tratament, Anca Pandrea şi-a luat inima în dinţi şi a mers la medic. După primele consultaţii, doctorul a trimis-o la specialişti şi i-au recomandat să facă o radiografie pulmonară şi alte analize amănunţite, rezultatele indicând în final o complicaţie la plămâni.

„Am ajuns la medic. Aveam o tuse, o mai am încă şi acum şi nu pot să scap de ea. Obosesc, mă simt fără putere, respir foarte greu şi am o hârâială în piept. M-a trimis medicul la tomograf, iar acolo mi-au găsit patru noduli şi o gaură în plămân. Săptămâna viitoare merg la specialist să văd rezultatele toate. Nu mă internez nici bătută! Stau aici în casuţa mea şi a lui Iura.

Că el stă aici, unde are locul lui, iar eu vorbesc toată ziua şi mă sfătuiesc cu el. Îi spun toate alea, ce mă doare, ce am, cu ce probleme mă confront. Îl şi alint. Mie nu mi-e frică de moarte. Şi nici de boală nu îmi e, pentru că boala mă va duce la Iura mai repede. Sper doar să nu mă transform la faţă, să nu mă urâţesc şi să nu mă mai recunoască Iura când mă voi duce la el”, a mărturisit Anca Pandrea pentru WOWBiz.

Citeşte şi  Doi ani de la moartea lui Iurie Darie. Momente emoţionante la cimitir