Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital și a fost conectată la tuburile de oxigen. Actrița, diagnosticată a doua oară cu Covid

Anca Pandrea a fost diagnosticată pentru a doua oară cu Covid. Soția regretatului Iurie Darie a ajuns de urgență la spital.

05 oct. 2022, 08:39
Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital și a fost conectată la tuburile de oxigen. Actrița, diagnosticată a doua oară cu Covid

Anca Pandrea a stat sub supravegherea strictă a medicilor de la Spitalul Matei Balș din București. Starea de rău a actriței a apărut după ce s-a întors de la Spitalul Militar, unde a mers pentru o serie de analize.

Actrița a explicat cum a început starea de rău. Spre norocul ei, a fost alături de ea o bună prietenă care o susține în tot ce face.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine.

Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a declarat Anca Pandrea, în urmă cu două zile, pentru Impact.

Anca Pandrea, conectată la tuburile de oxigen

A fost conectată la tuburile de oxigen și urmează să fie externată. Anca Pandrea e mărturisit că nu știe de unde a luat virusul, mai ales că nu prea iese din casă.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul. Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a mai spus Anca Pandrea, potrivit click.ro.

Citește și Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite. Actriţa a ajuns de urgenţă la spital, iar acum are mâna imobilizată: „Am crezut că o pierd! E tăciune!”

Citește și Anca Pandrea, de urgență la spital, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani!