Anca Pandrea, de urgență la spital, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani!

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, chiar în ziua în care regretatul actor Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani.

14 mart. 2022, 18:28
Anca Pandrea, de urgență la spital, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani!

Ziua de 14 martie a fost una specială pentru actrița Anca Pandrea. Asta pentru că actorul Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani. Din păcate, actrița și-a petrecut prima parte din zi la spital.

În ultima perioadă, Anca Pandrea s-a confruntat cu o serie de necazuri din cauza mai multor probleme de sănătate. În ziua în care iubitul ei, regretatul actor Iurie Darie ar fi împlinit venerabila vârstă de 93 de ani, actrița a ajuns din nou pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgență. Anca Pandrea și-a dislocat umărul și a avut nevoie de o orteză.

„Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde. Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi. Am jucat ultima oară împreună în serialul „Numai iubirea” de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru”, a declarat Anca Pandrea, potrivit Click!.

CITEȘTE ȘI: Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă. Motivul trist a fost dezvăluit chiar de actriță

Anca Pandrea, întâmplare teribil de stranie la mormântul lui Iurie Darie

Anca Pandrea a trecut printr-o situație extrem de bizară cînd a vizitat mormântul lui Iurie Darie după doi ani. Actrița în vârstă de 75 de ani suferă de mai multe afecțiuni care-i pun sănătatea în pericol, de aceea i-a fost imposbil să ajungă la mormântul preaiubitului soț în timpul pandemiei. Anca Pandrea a fost condusă cu mașina de către o prietenă până la cimitirul unde se află cavoul lui Iurie Darie. În momentul în care a  ajuns a avut parte de un moment extrem de ciudat, după ce a alunecat și a căzut peste piatra de marmură a mormântului.

“A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca Pandrea, în lacrimi, la emisiunea „Exclusiv VIP”.

CITEȘTE ȘI: Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a trecut printr-un incident greu: ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”

Anca Pandrea vrea să fie înmormântată cu poza lui Iurie Darie pe piept

Anca Pandrea a avut din ce în ce mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, iar perioada pandemiei i-a afectat și starea emoțională, întrucât singurătatea a făcut-o să se gândească din ce în ce mai mult la Iurie.

“Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a mai spus Anca Pandrea.