Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze! Suma pe care trebuie să o plătească văduva lui Iurie Darie

În ultima perioadă, facturile la energie și gaze au explodat, iar românii s-au trezit cu sume uriașe de plată. Printre aceștia se numără și actrița Anca Pandrea, care acum trebuie să plătească factura la gaze.

09 mart. 2023, 12:03
Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze! Suma pe care trebuie să o plătească văduva lui Iurie Darie

Anca Pandrea a mărturisit că a primit recent o factură uriașă la gaze. Actrița spune că trebuie să achite consumul pe luna ianuarie, însă aceasta spune că și pe decembrie a trebuie să plătească o sumă destul de mare.

Actrița se pare că este într-o situație delicată și spune că se gândește cu groază la factura care trebuie să vină pentru luna februarie, mai ales că atunci a fost și mai frig.

Citiți și: Anca Pandrea, noi probleme de sănătate. În ce stare se află acum văduva lui Iurie Darie, după ce a fost operată: „Medicilor le este teamă”

Anca Pandrea „Am de plată foarte mult!”

Anca Pandrea a oferit un interviu pentru viva.ro, unde a dezvăluit câți bani trebuie să scoată din buzunar pentru a plăti factura la gaze.

„Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei regularizare, probabil pentru luna ianuarie. În condițiile în care, în decembrie, am plătit 740 de lei. Ce regularizare este aceasta și de ce a venit atâta factura la … chiar nu știu! Nici nu vreau să mă gândesc cât va veni pentru luna februarie!’, a declarat Anca Pandrea.

În vârstă de 77 de ani, Anca Pandrea a spus va merge la mormântul lui Iurie Darie pentru a împărți mucenici, așa cum cere tradiția de 9 martie. De asemenea, actrița a spus că va merge la cimitir și pe data de 14 martie, deoarece atunci regretatul actor ar fi împlinit 94 de ani.

„Am comandat 10 mucenici moldovenești să îi împart la Iura la cimitir și pe data de 14 martie merg din nou acolo, pentru comemorarea lui Iura. Pe 14 era ziua lui. Merg să îi spun să stea în lumină și să îi spun că mi-e dor de el și lucruri din acestea frumoase’, a declarat văduva lui Iurie Darie.

În ultimii ani, actrița s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar recent a fost supusă unei intervenții chirurgicale la ochi și spune că Monica Pop a ajutat-o să treacă cu bine peste această problemă.

„Mă simt bine. Este a patra intervenție de acest gen la ochi. Ultima am avut-o în urmă cu o săptămână. Am avut o hemoragie la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna Monica Pop. M-a chemat la ea și a zis să îi aduc o trimitere de la medicul de familie. Am fost operată la Policlinica … . Acolo au o sală mică pentru operații.Din august și până acum, încă mai am sânge în cavitatea retinei. Medicilor le este teamă să nu se împrăștie. Am o doctoriță oftalmolog atât de minunată! Mă sună dacă este ceva și se interesează de sănătatea mea’, a declarat aceasta pentru viva.ro.

Citiți și: Anca Pandrea, de urgență pe masa de operație. Cum arată actrița după intervenția chirurgicală