Anca Pandrea, noi probleme de sănătate. În ce stare se află acum văduva lui Iurie Darie, după ce a fost operată: „Medicilor le este teamă”

Anca Pandrea a trecut prin momente grele în ultimii ani. Actrița a suferit a patra operație la ochi și a dezvăluit care e starea ei de sănătate în momentul de față.

23 feb. 2023, 07:18
Anca Pandrea, noi probleme de sănătate. În ce stare se află acum văduva lui Iurie Darie, după ce a fost operată: „Medicilor le este teamă”

Anca Pandrea a făcut o hemoragie în vitros, anul trecut, și s-a văzut nevoită să ceară ajutorul medicilor. A fost operată de trei ori, iar recent a făcut și a patra operație.

Actrița a sunat-o pe Monica Pop pentru a rezolva problemele de sănătate. „Mă simt bine. Este a patra intervenție de acest gen la ochi. Ultima am avut-o în urmă cu o săptămână. Am avut o hemoragie la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna Monica Pop. M-a chemat la ea și a zis să îi aduc o trimitere de la medicul de familie. Am fost operată la Policlinica … . Acolo au o sală mică pentru operații.

Din august și până acum, încă mai am sânge în cavitatea retinei. Medicilor le este teamă să nu se împrăștie. Am o doctoriță oftalmolog atât de minunată! Mă sună dacă este ceva și se interesează de sănătatea mea’, a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Citește și Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital și a fost conectată la tuburile de oxigen. Actrița, diagnosticată a doua oară cu Covid

Ce tratament urmează Anca Pandrea

Anca Pandrea încearcă acum, în această perioadă, să stea cât mai liniștită și să urmeze tratamentul medicului. ‘Dacă îmi iau picăturile prescrise de ei și sunt atentă să nu îmi intre ceva în ochi, atunci lucrurile stau bine. Acum mi-a mai rămas să mai ajung la cardiolog, la medicul … , pe care îl știu încă de când făceam spectacole cu Iura, și să-mi iau rețeta compensată’, a mai declarat Anca Pandrea.

În ultima vreme, actrița și-a petrecut mult timp prin spitale. Povestea, în urmă cu ceva timp, că a mers să facă un set de analize, iar când a ajuns acasă s-a prăbușit la pământ.

Citește și Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite. Actriţa a ajuns de urgenţă la spital, iar acum are mâna imobilizată: „Am crezut că o pierd! E tăciune!”

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a continuat actrița, potrivit impact.ro.