Anca Pandrea a primit un semn de Paște de la Iurie Darie. „Am stat acasă cu el, am ciocnit câte un ou roșu și am vorbit”

Anca Pandrea a primit un semn de Paște din partea lui Iurie Darie, marea ei dragoste.

08 mai 2024, 16:33
Anca Pandrea a primit un semn de Paște de la Iurie Darie. „Am stat acasă cu el, am ciocnit câte un ou roșu și am vorbit”

Anca Pandrea și Iurie Darie au fost căsătoriți ani de zile și au avut o relație cum și-ar dori mulți. Și-au fost alături unul altuia în cele mai dificile momente, dar și în cele mai frumoase. Din păcate, Iurie Darie a plecat pentru totdeauna dintre noi în 2012, când avea 83 de ani.

Anca Pandrea plânge neîncetat de dorul lui și recunoaște că toată viața i s-a schimbat de când el nu mai e. Actrița a spus că cea mai dificilă perioadă e, de obicei, cea a sărbătorilor. Atunci se simte cel mai tare lipsa lui Iurie Darie. Anul acesta, de Paște, Anca Pandrea a primit un semn din partea regretatului actor.

Citește și Ozana Barabancea, lecție importantă despre credință: „Ispitele sunt peste tot”

Nu e prima dată când se întâmplă. Actrița a spus că Iurie îi trimite mereu tot felul de mesaje și chiar comunică unul cu celălalt. Urmează ca actrița să meargă și la cimitir și să dea de pomană.

„De Paște am stat acasă cu Iura, am ciocnit amândoi câte un oușor roșu, am vorbit amândoi și cam atât. Astăzi o să merg la cimitir la el și la mama să dau de pomană. O să merg cu mai multe pachețele acolo și pe cine întâlnesc o să dau de pomană. O să mă ducă câțiva prieteni acolo pentru că mie îmi este greu mai ales că merg cu tubul de oxigen după mine care cântărește în jur de patru kilograme. Știi ce rău este să vrei să vorbești sau să suni pe cineva și să nu ai pe cine”, a mărturisit Anca Pandrea, pentru Click.

De ceva timp, Anca Pandrea se confruntă și cu probleme de sănătate și apelează la medic de câte ori are ocazia. Recent a fost la un control de rutină ca să se asigure că totul e în regulă.

„Nu s-a întâmplat nimic. Am fost la spital de dimineață pentru un control de rutină nimic mai mult. Eu nu înțeleg dacă ești înscrisă la un spital, de acea unitate medicală faci parte, nu înțeleg de ce trebuie să scoatem bani din buzunar”, a mai spus Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie.

Citește și Radu Mazăre a devenit de nerecunoscut. Fostul primar al Constanței s-a apropiat de Dumnezeu în închisoare și participă la activități religioase